Radovánky ve sněhu: Odhalte deset rozdílů do jedné minuty

Radovánky ve sněhu: Odhalte deset rozdílů do jedné minuty Foto: nesrin celik / Shutterstock
Publikováno:
2 min

Zima je sice ještě daleko, ale nezadržitelně se blíží. Pokud je vám v těchto dnech vedro, můžete se zkusit zchladit touto hledací výzvou. Dnes bude zapotřebí najít všechny odlišnosti mezi dvěma obrázky se zimní tematikou.

Máte-li rádi logické úkoly, pak jste na správném místě. Dva zdánlivě stejné obrázky skrývají deset rozdílů, které je potřeba odhalit. Ale pozor – čas běží a vy budete muset být rychlí a přesní. Hledání rozdílů je sice zábavné, ale někdy může být i náročné. Obzvlášť, pokud je na čas. Pod časovým tlakem totiž nezvládá pracovat každý. Vy si to dnes můžete vyzkoušet s tímto testem pozornosti.

Najdi 10 rozdílů

Najdi 10 rozdílů.
Najdi 10 rozdílů | Zdroj: nesrin celik / Shutterstock

Podařilo se vám najít všechny odlišnosti? Pokud ano, gratulujeme vám! Stihli jste to do jedné minuty? Pak si můžete zatleskat. Předvedli jste opravdu skvělý výkon. Hledání rozdílů je skvělou aktivitou, která posiluje vaši pozornost a schopnost vnímat jemné detaily. Proto nemusíte být zklamaní, pokud se vám nepodařilo najít všechny rozdíly. Trénink, který váš mozek potřebuje, jste úspěšně absolvovali.

Nyní se podívejte na správné řešení.

Správné řešení

Správné řešení se všemi rozdíly.
Správné řešení se všemi rozdíly | Zdroj: nesrin celik / Shutterstock

Nezapomeňte předat tuto výzvu dál. Sdílejte tento test pozornosti s vašimi přáteli a rodinou. Hledání rozdílů a řešení podobných logických hádanek přináší mnoho benefitů pro naši mentální agilitu. Zároveň se skvěle pobavíte a zjistíte, jak jsou na tom s inteligencí vaši blízcí. Doporučujeme vám navštívit náš web, na kterém najdete spoustu dalších úkolů, které ověří vaše schopnosti.

Zdroj článku:
Autorský text