Hledací výzva pro odvážné: Najděte deset nenápadných rozdílů

Hledací výzva pro odvážné: Najděte deset nenápadných rozdílů Foto: Leh / Shutterstock
Publikováno:
2 min

V tomto článku se zaměříme na zábavný a náročný logický test vaší pozornosti, který vyžaduje vaši naprostou soustředěnost. Jedná se o oblíbenou aktivitu, která vám bude jistě dobře známá – hledání rozdílů.

Dnes vás čeká hledání 10 rozdílů mezi dvěma obrázky s horským trollem. Bedlivě si projděte oba obrázky a zkuste mezi nimi najít všechny odlišnosti. Některé uvidíte na první pohled, některé jsou velice dobře skryté. Je jen na vás, jakou zvolíte taktiku postupu. Můžete jít roh od rohu, nebo se zadívat na celý obrázek a hledat, kde se nějaká nesrovnalost objeví. Věříme, že si s dnešní výzvou hravě poradíte. Hodně štěstí.

Najdi 10 rozdílů

Najdi 10 rozdílů.
Najdi 10 rozdílů | Zdroj: Leh / Shutterstock

Podařilo se vám najít všech 10 rozdílů, nebo jste narazili na nějaký problém? Bez ohledu na výsledek si zasloužíte gratulaci za vaše úsilí a snahu! Hledání rozdílů je intelektuálně stimulující a rozvíjí vaši schopnost koncentrace. Pamatujte si, že každý takový test nás posouvá vpřed a pomáhá rozvíjet naše mentální schopnosti. Proto, pokud jste nenašli všechny odlišnosti, nemusíte být smutní. Uvidíte, že každým dalším tréninkem budou vaše schopnosti lepší a lepší.

Níže se podívejte na správné řešení.

Správné řešení

Správné řešení se všemi rozdíly.
Správné řešení se všemi rozdíly | Zdroj: Leh / Shutterstock

Jestli se vám dnešní výzva líbila, sdílejte ji mezi své přátele a rodinu, aby si i oni mohli procvičit své schopnosti. Vyplňování IQ testů, kvízů a podobných úkolů má výborný vliv na naši mentální schránku. Proto vám doporučujeme navštívit naše stránky, kde najdete spoustu dalších podobných úkolů.

Zdroj článku:
Autorský text