Piknik v přírodě: 10 skrytých rozdílů čeká, až je objevíte

Piknik v přírodě: 10 skrytých rozdílů čeká, až je objevíte Foto: nesrin celik / Shutterstock
Publikováno:
2 min

Mezi klasické letní programy patří mimo jiné i piknik někde v přírodě. Na ten vás dnes bohužel nevezmeme, ale máme pro vás alespoň úkol s touto tematikou. Deset rozdílů už čeká na odhalení.

Vstupte do světa hledání rozdílů, ve kterém naplno využijete jednu z nejdůležitějších schopností – pozornost. Vaším úkolem bude najít deset rozdílů mezi dvěma obrázky. I když se na první pohled nejedná o nic těžkého, vždycky tomu tak být nemusí. Čím víc je obrázek barevnější, tím těžší hledání je. Nenechte se tedy ničím rušit a soustřeďte se pouze na tento úkol. Svůj výsledek si pak zkontrolujte na konci článku.

Najdi 10 rozdílů

Najdi 10 rozdílů.
Najdi 10 rozdílů | Zdroj: nesrin celik / Shutterstock

Jak jste si v dnešním testu pozornosti vedli? Našli jste všechny odlišnosti, nebo vám nejaký unikl? Pokud máte na kontě všech deset nalezených, srdečně vám gratulujeme! A jestli jste nějaký nenašli, nic se neděje. Bez ohledu na výsledek je každý pokus cenným tréninkem pro váš mozek.

Teď se můžete podívat na správné řešení.

Správné řešení

Správné řešení se všemi rozdíly.
Správné řešení se všemi rozdíly | Zdroj: nesrin celik / Shutterstock

Pokud se vám dnešní úkol líbil, můžete se o něj podělit i se svými přáteli a rodinou. Můžete tím zlepšit svoji paměť, soustředění a pozornost. Navíc si užijete spoustu zábavy. Doporučujeme vám proto navštívit naše stránky, na kterých najdete nespočet dalších úkolů, jako jsou například IQ testy nebo různé kvízy.

Zdroj článku:
Autorský text