Potrénujte svůj mozek s matematickým IQ testem

Potrénujte svůj mozek s matematickým IQ testem Foto: Shutterstock
Publikováno:
2 min

Dnes tu máme další matematický IQ test z obrázku, který skvěle prověří vaše znalosti. Musíte se pečlivě podívat na všechna čísla a logicky je rozebrat, abyste odhalili skryté číslo.

Odhalte číslo skrývající se za otazníkem. Pečlivě analyzujte a hledejte logické souvislosti. Skryté číslo se vám neukáže na první pohled, ale při důkladném zkoumání zjistíte, že každé ovoce má své číslo a svou roli v celém vzorci. Nebojte se experimentovat a zkoušet různé přístupy, až přijdete na správné řešení.

Najděte skryté číslo

Najděte skryté číslo.
Najděte skryté číslo | Zdroj: Shutterstock

Zvládli jste tuto nelehkou hádanku? Byla to opravdu náročná výzva, takže pokud jste nenašli správnou odpověď, nevěste hlavu. Tyto testy jsou schválně navrženy tak, aby prověřily vaše myšlení a logické schopnosti. Pokud se vám však podařilo odhalit skryté číslo, gratulujeme vám k vynikajícímu výkonu! Níže si můžete svůj výsledek zkontrolovat.

Správné řešení

Třešně skrývají číslo 5.
Třešně skrývají číslo 5 | Zdroj: Shutterstock

Nezapomeňte tento matematický IQ test sdílet s přáteli a rodinou. Trénování mozku prostřednictvím kvízů posiluje paměť, soustředění a má mnoho dalších výhod pro váš duševní výkon. A nezapomeňte si vyzkoušet i další kvízy na našem webu, abyste si procvičili své schopnosti ještě více.

Nezdá se vám náš výsledek správný? Napište nám na [email protected].

Zdroj článku:
Autorský text