Najděte ukryté písmeno P do 20 vteřin. Zvládne to jen hrstka populace

Najděte ukryté písmeno P do 20 vteřin. Zvládne to jen hrstka populace Foto: Sofya Koroleva / Shutterstock
Publikováno:
2 min

Vizuální výzvy mají spoustu podob. Některé jsou lehké, některé složité, některé na čas a některé můžete plnit jak dlouho je třeba. Dnes vás čeká oblíbená pátračka po jiném písmenu. Chcete-li potrénovat své oči, toto je to pravé místo.

Za chvíli uvidíte obrázek, na kterém naleznete spoustu písmen B. Mezi takové množství však uniklo jedno P. Vaším úkolem bude jej najít a to do 20 vteřin. Tím se tedy dostáváme k náročnosti dnešní výzvy. Ta spočívá právě v přemýšlení pod časovým tlakem. Nicméně pojedete-li postupně, nemáte šanci odlišné písmeno minout. Tak si nastavte čas a pokuste se zvládnout dnešní výzvu se vším všudy.

Najděte skryté písmeno P

Najděte skryté písmeno P.
Najděte skryté písmeno P. | Zdroj: Sofya Koroleva / Shutterstock

Tak jak jste dopadli? Našli jste schované písmeno? Pokud ano, srdečně gratulujeme! Vaše pozornost je neskutečná. Pokud jste to stihli do dvaceti vteřin, smekáme klobouk. Buďto jste již zkušenými čtenáři, nebo máte skvělé schopnosti. Jestli se vám však nepovedlo skryté písmeno najít, nesmutněte. Tato hra patří k těm těžším a každý si s ní neporadí. Ale je důležité, že jste to alespoň zkusili.

Nyní se podívejte na správné řešení.

Správné řešení

Správné řešení s vyznačeným výsledkem.
Správné řešení s vyznačeným výsledkem. | Zdroj: Sofya Koroleva / Shutterstock

Věříme, že vás tato výzva bavila. Proto ji nezapomeňte sdílet se svými přáteli a rodinou. Schválně, jestli zvládnou najít písmeno v časovém limitu. A pokud vám to nestačilo, určitě prozkoumejte naše stránky, na kterých najdete různorodé aktivity pro trénink mozku. Mimo jiné třeba hledání rozdílů nebo různé IQ testy.

Zdroj článku:
Autorský text