Hledací výzva s vánoční tématikou: Najděte osm dobře skrytých objektů

Hledací výzva s vánoční tématikou: Najděte osm dobře skrytých objektů Foto: Lyudmyla Kharlamova / Shutterstock
Publikováno:
2 min

Vánoce jsou sice ještě daleko, ale nic nám nebrání se na ně pomalu, ale jistě naladit. Proto vám v dnešním článku přinášíme oblíbenou hledací výzvu, která je tentokrát laděna do tématu těchto krásných svátků.

Dnes vás čeká úkol plný vánočního kouzla, ale i detektivní práce. Na obrázku s malými dětmi je ukryto osm objektů. Ty jsou vyznačeny mimo obrázek a je zapotřebí je najít. Předem hlásíme, že se nejedná o zrovna nejjednodušší úkol. Musíte se skvěle zorientovat a být plně koncentrovaní. Nečeká vás žádný časový limit, takže můžete pátrat tak dlouho, jak budete potřebovat. Můžete se tedy pustit do hledání. Držíme pěsti.

Najděte 8 skrytých objektů

Najděte osm skrytých objektů.
Najděte osm skrytých objektů. | Zdroj: Lyudmyla Kharlamova / Shutterstock

Tak jak jste dopadli? Pokud se vám podařilo najít všechny ukryté objekty, srdečně vám gratulujeme! Nebyl to zrovna snadný úkol a vy jste se s ním skvěle popasovali. Pokud vám nějaký objekt chybí, nezoufejte. Důležité je, že jste to zkusili a našli alespoň některý. Pravidelným procvičováním v podobných výzvách můžete své schopnosti posílit.

Nyní se podívejte na správné řešení.

Správné řešení

Správné řešení se všemi vyznačenými objekty.
Správné řešení se všemi vyznačenými objekty. | Zdroj: Lyudmyla Kharlamova / Shutterstock

Sdílejte tento vánoční test pozornosti s vašimi přáteli a rodinou. Hledání skrytých motivů má výborný vliv na vaše mentální schopnosti. Podobné úkoly jsou skvělým způsobem, jak udržovat svůj mozek aktivní a plný energie. Proto se nezapomeňte podívat i na naše stránky, na kterých můžete vyzkoušet spoustu dalších úkolů.

Zdroj článku:
Autorský text