Podzimní vycházka, která skrývá tajemství. Najděte všechny skryté objekty

Podzimní vycházka, která skrývá tajemství. Najděte všechny skryté objekty Foto: Lyudmyla Kharlamova / Shutterstock
Publikováno:
2 min

Podzim je tady, a proto vám přinášíme tematickou vizuální výzvu, která ověří vaše pozorovací schopnosti. Ať už jste zkušení hledači nebo teprve začínáte, určitě by jste si neměli nechat tuto výzvu ujít.

Roční období se přehouplo do podzimu a proto si dnes můžete zkusit tématickou výzvu. Čeká vás obrázek, na kterém je skryto několik předmětů. Ty musíte samožřejmě najít. Nebude to ale nic jednoduchého, protože všechny objekty velice dobře splývají se prostředím a nebude tak jednoduché je najít. Dejte si proto na čas a buďte opravdu pečlivý. Na konci článku pak najdete správné řešení.

Najděte všechny skryté objekty

Najděte všechny skryté objekty.
Najděte všechny skryté objekty. | Zdroj: Lyudmyla Kharlamova / Shutterstock

Tak se pochlubte svým výsledkem. Podařilo se vám najít všechny skryté objekty? Pokud ano, zasloužíte si upřímnou gratulaci! Vaše pozorovací schopnosti jsou na vysoké úrovni. Jestliže jste však neobjevili vše, co bylo potřeba, nesmutněte. Takové úkoly vyžadují trénink. Uvidíte, že příště se vám povede o dost lépe.

Na obrázku níže najdete správné řešení.

Správné řešení

Správné řešení se všemi vyznačenými objekty.
Správné řešení se všemi vyznačenými objekty. | Zdroj: Lyudmyla Kharlamova / Shutterstock

Nezáleží na tom, jestli jste tuto výzvu úspěšně zvládli nebo ne, můžete ji však sdílet s přáteli a ověřit si tak, jak jsou na tom s podobnými úkoly oni. Hledání skrytých předmětů, řešení kvízů a podobných úkolů má pozitivní vliv na mentální schopnosti. Proto se nezapomeňte podívat na náš web, kde najdete nespočet dalších logických hádanek a kvízů.

Zdroj článku:
Autorský text