V množství delfínů se nachází jeden lehce odlišný. Většina čtenářů jej nenajde do 15 vteřin

V množství delfínů se nachází jeden lehce odlišný. Většina čtenářů jej nenajde do 15 vteřin Foto: Surkhab Ahmad Art / Shutterstock
Publikováno:
2 min

Připravte se na zábavnou a náročnou vizuální výzvu. Tento článek vás zve k rozluštění záhady jednoho obrázku, který ukrývá zajímavý detail. Otestuje své schopnosti právě teď.

Vizuální výzvy mohou mít spoustu podob. Můžete hledat stejné objekty, můžete spojovat cesty, také můžete narazit na skryté předměty. Ale dnes budete pátrat po odlišném delfínovi. Ten se skrývá ve velkém množství podobných delfínů. Liší se však pouze v maličkosti, která je na první pohled nepatrná. Jedná se ale o náročný úkol, který je často opatřen časovým limitem. Většina lidí tuto výzvu nesplní do 15 vteřin. Dokážete se zařadit mezi hrstku úspěšných? 

Najděte odlišného delfína

Najděte odlišného delfína.
Najděte odlišného delfína. | Zdroj: Surkhab Ahmad Art / Shutterstock

Oceňujeme vaši odvahu. Už jen to, že jste se této výzvě postavili čelem, je úctyhodné. A jak jste tedy dopadli? Odhalili jste odlišného delfína? Pokud ano, srdečně vám gratulujeme! A jestli se vám to povedlo do 15 vteřin, pak smekáme klobou. Pokud se vám však nezadařilo, nesmutněte. Každý pokus je cenným krokem k rozvoji vašich vizuálních dovedností. Pokračujte v procvičování a již brzy uvidíte pokrok.

Na obrázku níže si zkontrolujte své řešení.

Správné řešení

Správné řešení s vyznačeným odlišným delfínem.
Správné řešení s vyznačeným odlišným delfínem. | Zdroj: Surkhab Ahmad Art / Shutterstock

Pokud se vám tato výzva líbila, podělte se o ni i se svými přáteli a rodinou. Řešení podobných úkolů má pozitivní vliv na naše mentální schopnosti a podporuje naši kreativitu. Posiluje paměť, soustředění a rozvoj dovedností. Takže se nezapomeňte podívat na náš web, na kterém najdete spoustu dalších hádanek, IQ testů nebo třeba hledání rozdílů.

Zdroj článku:
Autorský text