Barevná vizuální hádanka, která potrápí vaše oči i váš mozek. Najdete do minuty dva stejné šípy?

Barevná vizuální hádanka, která potrápí vaše oči i váš mozek. Najdete do minuty dva stejné šípy? Foto: ratselmeister / Shutterstock
Publikováno:
2 min

Hledání rozdílů či hledání dvou identických rozdílů je oblíbenou disciplínou tréninku paměti, která skvěle ověří vaše rozlišovací schopnosti. Dnes vás jedna taková výzva čeká.

Může se vám zdát, že najít dva stejné objekty není žádný problém. Ano, někdy jsou tyto výzvy stavěny na opravdu jednoduché bázi. V tomto článku vás ale čeká obrázek, na kterém uvidíte velké množství barevných šípů. Ty jsou si velice podobné a bude tak náročné najít dva naprosto identické. O to víc, když vás čeká časový limit. Na splnění máte jednu minutu. Pokud to nestihnete, samozřejmě se nic nestane. Ale pokud se vám to podaří, budete se moci pyšnit skvělým výkonem.

Najděte dva stejné šípy

Najděte dva stejné šípy.
Najděte dva stejné šípy. | Zdroj: ratselmeister / Shutterstock

Tak jak jste si v této výzvě vedli? Podařilo se vám najít dva stejné šípy včas? Pokud ano, pak si zasloužíte velkou gratulaci! Najít v relativně krátkém čase dva stejné objekty, které se nachází mezi spoustou jiných velice podobných objektů, to už je opravdu skvělý výkon. Můžete na sebe být pyšní. Pokud se vám to dnes nepovedlo, nezoufejte. Každý pokus se počítá.

Nyní se podívejte na správné řešení.

Správné řešení

Správné řešení se zobrazeným výsledkem.
Správné řešení se zobrazeným výsledkem. | Zdroj: ratselmeister / Shutterstock

Tak jste došli až na samotný konec článku. Doufáme, že se vám dnešní výzva líbila, a pokud ano, podělte se o ni i se svými blízkými. Sdílení takových IQ testů a vizuálních výzev může být prospěšné pro vás i vaše blízké. Takže se zkuste podívat na naše webové stránky. Najdete zde spoustu dalších úkolů, jako jsou IQ testy, hledání rozdílů či různé kvízy.

Zdroj článku:
Autorský text