Jen 3 čtenáři z 10 dokáží najít 9 mezi 6 do deseti vteřin

Jen 3 čtenáři z 10 dokáží najít 9 mezi 6 do deseti vteřin Foto: Sofya Koroleva / Shutterstock
Publikováno:
2 min

Připravte se na výzvu, která otestuje vaši pozornost a vaši schopnost pracovat pod časovým tlakem. Čeká vás totiž oblíbený, ale velice záludný úkol, který vám nedá spát, dokud jej nevyřešíte.

Čeká vás obrázek, na kterém uvidíte obrovské množství 6 a někde mezi nimi se nachází skrytá 9. Myslíte si, že ji dokážete najít? A dokážete ji najít do 10 vteřin? To totiž zvládne jen minimum populace. Základem je naprostá koncentrace a bystré oči. Nenechte se ničím rozptylovat a soustřeďte se jen a jen na tento úkol. Jsme zvědaví, jak si s ním poradíte. Držíme vám pěsti.

Najděte skrytou 9

Najděte skrytou devítku.
Najděte skrytou devítku. | Zdroj: Sofya Koroleva / Shutterstock

Tak se pochlubte. Našli jste ukrytou devítku? Jestli patříte k úspěšným čtenářům, srdečně vám gratulujeme! A pokud patříte k hrstce těch, kteří to zvládli do 10 vteřin, pak smekáme všechny klobouky. Skvělý výkon. Pokud jste ale stále devítku nenašli, nezoufejte. Je to opravdu obtížný úkol, který nemusí zvládnout každý. Důležité je, že jste to zkusili. Každý pokus je totiž krokem k úspěchu.

Nyní si zkontrolujte, zda jste se nespetli.

Správné řešení

Správné řešení s vyznačenou devítkou.
Správné řešení s vyznačenou devítkou. | Zdroj: Sofya Koroleva / Shutterstock

Ať už jste byli úspěšní nebo ne, věříme, že jste si dnešní výzvu užili. Můžete ji také sdílet se svými přáteli a rodinou. Schválně, jestli ji zvládnou včas. Zároveň nezapomínejte na pravidelné procvičování, které vám pomůže udržovat váš mozek a vaše schopnosti v dobré kondici. A také se podívejte na náš web, kde najdete spoustu dalších logických hádanek a vizuálních výzev.

Zdroj článku:
Autorský text