Stařence zmizel s věšáku jeden klíč. Pomozte jí ho najít dřív, než na to někdo přijde

Stařence zmizel s věšáku jeden klíč. Pomozte jí ho najít dřív, než na to někdo přijde Foto: Cernecka Natalja / Shutterstock
Publikováno:
2 min

V tomto článku se převtělíte do kůže vyšetřovatele, který má za úkol odhalit ztracenou věc. Jedná se o oblíbenou a relativně nenáročnou aktivitu, která prověří, jak jste na tom se svými pozorovacími a odlišovacími dovednostmi.

V roli vyšetřovatele budete mít za úkol pomoci odhalit stařence jaký klíč jí zmizel z věšáku. Je tedy zapotřebí, aby jste celý věšák prošli klíč po klíči. Musíte však být dostatečně rychlí. Dokážete to do 40 vteřin? Pak už hrozí, že na celou situaci někdo přijde. Nejsou k dispozici žádné indície, pouze naše rada - prozkoumejte je opravdu pečlivě. Některé klíče si jsou dosti podobné a mohou vás lehce zmást. Tak si nastavte časomíru s pusťte se do pátrání.

Jaký klíč zmizel?

Jaký klíč je na horním věšáku a na spodním ne?
Jaký klíč je na horním věšáku a na spodním ne? | Zdroj: Cernecka Natalja / Shutterstock

Tak jak jste dopadli? Nebylo to zrovna jednoduché, co myslíte? Pokud se vám podařilo odhalit, jaký klíč zmizel, srdečně vám gratulujeme! Jestli jste naopak neuspěli, nemusíte z toho být smutní. Tyto testy nevznikají proto, aby z lidí dělaly výherce a poražené. Mají za úkol procvičit vaše schopnosti, které využíváte v každodenním životě. Proto je důležitý každý pokus.

Nyní se podívejte, jestli jste se trefili.

Správné řešení

Správné řešení s vyznačeným chybějícím klíčem.
Správné řešení s vyznačeným chybějícím klíčem. | Zdroj: Cernecka Natalja / Shutterstock

Věříme, že se vám tato výzva líbila, a proto vám doporučujeme, abyste ji sdíleli i mezi své přátele. Vyplňování IQ testů, kvízů a podobných úkolů má pozitivní vliv na vaše mentální schopnosti, posiluje vaši paměť a soustředění. Proto se podívejte na náš web, kde najdete spoustu dalších zábavných úkolů a kvízů.

Zdroj článku:
Autorský text