Ovocné krabice se mezi sebou pomíchaly. Pouze dvě zůstaly stejné. Poznáte, které to jsou?

Ovocné krabice se mezi sebou pomíchaly. Pouze dvě zůstaly stejné. Poznáte, které to jsou? Foto: ratselmeister / Shutterstock
Publikováno:
2 min

Vizuální výzvy využívají především vaše oči. Důležitým faktorem pro jejich úspěšné splnění je také logické myšlení. My vám dnes přinášíme jeden úkol, na kterém si můžete vaše schopnosti otestovat.

Čeká vás zkouška vašeho uvažování. Před sebou uvidíte obrázek, na kterém najdete spoustu krabic s ovocem. Ty jsou různě pomíchané, ale dvě z nich jsou naprosto totožné. Vaším úkolem bude je najít. K úspěšnému řešení vám postačí pouze základní obrázek. Nehledejte v tom tedy žádné složitosti či záludnosti. Pouze se plně soustřeďte na celé zadání a pečlivě všechny krabice prozkoumejte. Věříme, že to pro vás bude hračka.

Najděte dvě stejné krabice

Najděte dvě stejné krabice s ovocem.
Najděte dvě stejné krabice s ovocem. | Zdroj: ratselmeister / Shutterstock

Tak jak jste dopadli? Dokázali jste najít dvě stejné krabice? Pokud ano, srdečně vám gratulujeme! Očividně jste již přišli s podobným úkolem do styku. Pokud stále tápete, které krabice jsou totožné, nezoufejte. Není to žádná ostuda. Někomu tyto vizuální výzvy mohou dělat problémy. Zkuste pravidelně procvičovat a uvidíte, že se brzy začnou vaše schopnosti zlepšovat.

Nyní se podívejte na správné řešení.

Správné řešení

Správné řešení.
Správné řešení. | Zdroj: ratselmeister / Shutterstock

Ať už jste v dnešní výzvě uspěli či nikoliv, podělte se o ni i se svými blízkými. Mohou si tak také vyzkoušet, jak jsou na tom se svými schopnostmi. Pravidelné trénování je skvělým krokem ke zlepšení funkcí vašeho mozku. Proto neváhejte a projděte si náš web, kde najdete nespočet dalšíh logických úkolů, které vám pomohou zapracovat na svém myšlení.

Zdroj článku:
Autorský text