Najděte dívce na bowlingu její pravou siluetu do 20 vteřin

Najděte dívce na bowlingu její pravou siluetu do 20 vteřin Foto: Lyudmyla Kharlamova / Shutterstock
Publikováno:
2 min

Pravidelné trénování paměti, pozornosti a dalších kognitivních funkcí je velice důležité pro udržení našeho mozku v dobré kondici. Perfektním druhem tréninku jsou mimo jiné vizuální výzvy. Dnes máte možnost si jednu takovou vyzkoušet.

Před sebou uvidíte obrázek, na kterém je dívka shazující kuželky bowlingovou koulí. Vedle ní pak naleznete výběr z šesti siluet. Vaším úkolem bude vybrat jednu jedinou, která je s barevným obrázkem dívky naprosto totožná. Buďte opravdu pečlivý, protože rozdíly mezi jednotlivými siluetami jsou opravdu drobné. Můžete se tak lehce splést. Pokud si troufáte, můžete si zkusit úkol vyřešit do 20 vteřin. Není to nic nadlidského, takže věříme, že se vám to povede.

Vyberte správnou siluetu

Vyberte správnou siluetu.
Vyberte správnou siluetu. | Zdroj: Lyudmyla Kharlamova / Shutterstock

Podařilo se vám splnit tuto vizuální výzvu? Pokud ano, a našli jste tu pravou siluetu, srdečně vám gratulujeme! A stihli jste to do 20 vteřin? Pak smekáme klobouk. Buďto už máte s podobnými úkoly zkušenosti, nebo máte mimořádné schopnosti. Jestli jste však neuspěli, nezoufejte. Každý pokus je důležitý pro rozvoj důležitých schopností. Proto procvičujte pravidelně a brzy poznáte značný posun.

Na obrázku níže si zkontrolujte váš výsledek.

Správný výsledek

Správná silueta se skrývá pod písmenem E.
Správná silueta se skrývá pod písmenem E. | Zdroj: Lyudmyla Kharlamova / Shutterstock

Doufáme, že se vám dnešní výzva líbila. Sdílejte ji mezi své blízké, aby si i oni mohli otestovat úroveň svých schopností. Tyto úkoly jsou totiž skvělé možnosti, jak posílit paměť, soustředění i pozorovací schopnosti. Důležité tedy je, nezanedbávat pravidelný trénink. Podívejte se na naše stránky, na kterých najdete nespočet dalších logických hádanek a kvízů.

Zdroj článku:
Autorský text