Stín mladé princezny se zamíchal mezi ostatní. Dokážete najít ten správný stín do 15 vteřin?

Stín mladé princezny se zamíchal mezi ostatní. Dokážete najít ten správný stín do 15 vteřin? Foto: Lyudmyla Kharlamova / Shutterstock
Publikováno:
2 min

Připravte se na jedinečnou vizuální výzvu, která vyžaduje vaši plnou soustředěnost a rychlou reakci. V článku vás čeká úkol, který otestuje vaše schopnosti rychlé reakce i rozlišování.

Na obrázku uvidíte barevnou princeznu a šest siluet k tomu. Vaším úkolem bude najít princezně ten správný stín. Což však nebude tak jednoduché. Jednak jsou si všechny siluety dosti podobné, a jednak vás čeká časový limit 15 vteřin. Nemusíte se však bát, že je to nemožné. Opravdu se to dá za tak krátký čas zvládnout. Stačí se pouze soustředit, nezmatkovat a rychle reagovat. Ať se zadaří!

Najděte princezně správný stín

Najděte princezně správný stín.
Najděte princezně správný stín. | Zdroj: Lyudmyla Kharlamova / Shutterstock

Jak jste si v této náročné výzvě vedli? Podařilo se vám vybrat správnou siluetu? Pokud jste našli správné řešení, pak si určitě zasloužíte velkou gratulaci za svou pozornost a vytrvalost! Pokud se vám nepovedlo vybrat správný stín, nezoufejte, neboť každý pokus vás posouvá výš. Trénujte pravidelně a vaše schopnosti brzy naberou na síle.

Nyní se podívejte na správné řešení.

Správné řešení

Správný stín se skrývá pod číslem 6.
Správný stín se skrývá pod číslem 6. | Zdroj: Lyudmyla Kharlamova / Shutterstock

Pokud se vám dnešní výzva líbila, podělte se o ni se svými přáteli či rodinou. Trénink paměti je velice důležitý pro správnou funkci mozku. Neusněte tedy na vavřínech a vydejte se prozkoumat náš web, na kterém najdete spoustu dalších IQ testů, logických hádanek nebo hledání rozdílů.

Zdroj článku:
Autorský text