Letní pátračka po skrytých předmětech. Najděte je všechny

Letní pátračka po skrytých předmětech. Najděte je všechny Foto: Lyudmyla Kharlamova / Shutterstock
Publikováno:
2 min

Léto už sice hlásí konec, ale dnes si jej trochu připomeneme v rámci vizuální výzvy, která potrápí především vaše oči. Připravte se na další pátrání po skrytých objektech.

Dnes vás čeká obrázek, na kterém najdete spoustu osob či zvířat, které si užívají letního dovádění. Celý obrázek je velice pestrý a ukrývá se v něm jedenáct skrytých objektů. Ty jsou rozmístěny po celé ploše a váš úkol je tedy jasný - najít je všechny. Buďte pečlivý, protože se může stát, že některé detaily jednoduše přehlédnete. Byla by škoda splnit dnešní úkol jen tak napůl. Proto se plně soustřeďte a pojďte do toho.

Najděte skryté objekty

Najděte skryté objekty, které jsou vyznačeny vpravo.
Najděte skryté objekty, které jsou vyznačeny vpravo. | Zdroj: Lyudmyla Kharlamova / Shutterstock

Jak se vám vedlo při dnešní pátračce? Dokázali jste najít všechny skryté objekty? Pokud ano, pak si zasloužíte gratulaci! Nebyl to zrovna nejjednodušší úkol. Takže pokud jste se někde zasekli a některý z objektů vám chybí, nezoufejte. Důležité je, že jste se o to pokusili. Každým dalším úkolem se budou vaše schopnosti zlepšovat.

Nyní se podívejte, kde jsou všechny objekty ukryty.

Správné řešení

Správné řešení se všemi zobrazenými objekty.
Správné řešení se všemi zobrazenými objekty. | Zdroj: Lyudmyla Kharlamova / Shutterstock

A to je pro dnešek vše. Pokud se vám dnešní výzva líbila, sdílejte ji s přáteli a rodinou, protože podobné úkoly mají výborný vliv na mentální schopnosti a rozvoj mozku. Proto se nezapomeňte podívat na náš web, na kterém najdete spoustu dalších logických hádanek, testů a různorodých kvízů.

Zdroj článku:
Autorský text