Pomozte dětem najít jejich hračky, které jsou schované v hromadě jiných hraček

Pomozte dětem najít jejich hračky, které jsou schované v hromadě jiných hraček Foto: Lyudmyla Kharlamova / Shutterstock
Publikováno:
2 min

V tomto článku využijete především svoji pozornost. Čeká vás totiž další vizuální výzva, ve které budete pátrat po zahrabaných hračkách. Nezklamte děti a najděte je všechny.

Pozorně si prohlédněte všechny hračky, které holčička s chlapcem ztratily. Nachází se někde v obrovské kupě ostatních hraček. Jsou však velice šikovně schované a jejich nalezení může chvíli trvat. Věřte však, že se tam nachází opravdu všechny. Pokud by jste si nevěděli rady, můžete se podívat na správné řešení na konci článku. Ale nepodvádějte a zkuste si je nejdřív najít sami. Držíme vám pěsti.

Najděte schované hračky

Najděte schované hračky.
Najděte schované hračky. | Zdroj: Lyudmyla Kharlamova / Shutterstock

Jak jste si vedli při této vizuální výzvě? Podařilo se vám najít všechny skryté hračky? Pokud ano, pak vám srdečně gratulujeme! Vaše pozornost je obdivuhodná. Pokud jste však některou hračku přehlédli, nezoufejte. Důležité je trénovat svou pozornost a vizuální dovednosti co nejčastěji. Každý pokus se počítá.

Nyní se podívejte na správné řešení.

Správné řešení

Správné řešení se všemi vyznačenými hračkami.
Správné řešení se všemi vyznačenými hračkami. | Zdroj: Lyudmyla Kharlamova / Shutterstock

Věříme, že jste si dnešní výzvu užili, a proto vám doporučujeme, aby jste ji sdíleli se svými přáteli. Můžete tak otestovat jejich schopnosti. Nebo si dát celý úkol společně a na čas. Každý trénink kognitivních funkcí je prospěšný. Proto se podívejte na naše stránky, na kterých najdete nespočet dalších logických úkolů.

Zdroj článku:
Autorský text