Najdete do 10 vteřin objekt, který nemá druhý do dvojice?

Najdete do 10 vteřin objekt, který nemá druhý do dvojice? Foto: Igor Zakowski / Shutterstock
Publikováno:
2 min

Náš zrak je nedílnou součástí našeho života. Každý, kdo má zrak v pořádku, by si jej měl vážit. Mimo jiné i proto, že dokáže neskutečné věci ve vizuálních výzvách. Otestujte ten svůj v dnešním úkolu.

Dnes vás čeká další pátračka, ve které budete hledat objekt, který je jako jediný samostatný. Všechny ostatní jsou na obrázku dvakrát. Vzhledem k náročnosti úkolu jsme stanovili limit na 10 vteřin. Je to totiž optimální čas, za který by jste měli být schopni odlišnou věc najít. Pokud vám však čas vyprší, nic se neděje. Jde pouze o zábavu a o možnost, zapojit svůj zrak i jinak. Nastavte si tedy časomíru a pustťe se do toho.

Najděte samostatný objekt

Najděte samostatný objekt.
Najděte samostatný objekt. | Zdroj: Igor Zakowski / Shutterstock

Doufáme, že se vám dařilo. Jestli ano a povedlo se vám najít objekt, který na obrázku není dvakrát, gratulujeme vám! A pokud jste to zvládli do deseti vteřin, gratulujeme dvojnásob. Skvělá práce. Nepředpokládáme, že se vám nepodařilo úkol splnit, pokud jste ale minuli časový limit, nezoufejte. Důležité je, že jste si výzvu zkusili. Každý trénink je důležitý a posunuje naše hranice výš.

Na obrázku níže podívejte, jaký objekt jste měli najít.

Správný výsledek

Na obrázku najdeme pouze jednoho chameleona.
Na obrázku najdeme pouze jednoho chameleona. | Zdroj: Igor Zakowski / Shutterstock

Pokud se vám tato výzva líbila, podělte se o ni i se svými blízkými. Vyplňování IQ testů a různých kvízů posiluje paměť a soustředění. Zároveň se u plnění těchto výzev můžete skvěle pobavit. Chcete-li nějakou inspiraci, prozkoumejte naše stránky. Najdete zde nespočet různorodých IQ test, hledání rozdílů nebo třeba znalostní kvízy.

Zdroj článku:
Autorský text