Vzpomínání na letní dovolenou, při kterém vás čeká hledání skrytých objektů

Vzpomínání na letní dovolenou, při kterém vás čeká hledání skrytých objektů Foto: Lyudmyla Kharlamova / Shutterstock
Publikováno:
2 min

Léto už je pryč, ale není na škodu zavzpomínat na dovádění u moře. V tomto článku vás čeká vizuální výzva, která vás k němu virtuálně dovede, a u které zapojíte především svůj zrak.

Před sebou uvidíte obrázek s několika lidmi na pláži a v moři. V horní části pak najdete deset objektů, které jsou ukryty přímo v obrázku. Váš úkol je tedy jasný - najít je všechny. Musíte však být trpělivý a prozkoumat opravdu každý detail. Skryté předměty mohou být v jakékoliv části a mohou měnit barvu. Dejte si tedy na čas, kterého máte tolik, kolik jen budete potřebovat. Přejeme vám příjemnou zábavu.

Najděte všechny skryté objekty

Najděte všechny skryté objekty.
Najděte všechny skryté objekty. | Zdroj: Lyudmyla Kharlamova / Shutterstock

Jak jste si poradili? Podařilo se vám najít všechny skryté objekty? Pokud ano, pak si zasloužíte velkou gratulaci! Máte opravdu skvělý zrak. Pokud jste nenašli všechny objekty, nezoufejte. Důležité je, že jste svůj mozek na chvíli odprostili od všedních starostí a trochu jej procvičili. Pamatujte, že každý pokus vám pomáhá rozvíjet vaše vizuální dovednosti.

Na obrázku níže si zkontrolujte, zda jste hledali správně.

Správné řešení

Správné řešení se všemi vyznačenými objekty.
Správné řešení se všemi vyznačenými objekty. | Zdroj: Lyudmyla Kharlamova / Shutterstock

Pokud se vám dnešní vizuální výzva líbila, sdílejte ji se svými blízkými. Mohou tak procvičit své schopnosti. Také vám doporučujeme důkladně prozkoumat naše webové stránky, na kterých najdete nespočet dalších úkolů, které vám pomohou udržovat váš mozek v dobré kondici.

Zdroj článku:
Autorský text