Liška unesla jednu slepici. Máte 40 vteřin na to ji chytit a zjistit, o kterou jde

Liška unesla jednu slepici. Máte 40 vteřin na to ji chytit a zjistit, o kterou jde Foto: Cernecka Natalja / Shutterstock
Publikováno:
2 min

Připravte se na zábavnou vizuální výzvu, která vás zavede do světa napínavého příběhu. Liška unesla jednu slepici a my netušíme, o jakou se jedná. Pomůžete nám to odhalit?

Čeká vás obrázek, na kterém uvidíte  spoustu slepic. Liška však jednu unesla a váš úkol je tedy jasný. Zjistěte, o kterou slepici se jedná. Celý úkol však musíte stihnout do 40 vteřin, jinak hrozí, že už ji nenajdeme. Pozorně si celý obrázek prohlédněte, prostudujte každou slepici zvlášť, ale dejte si pozor, aby vám nevypršel čas. Věříme, že se vám dnes zadaří.

Která slepice zmizela?

Která slepice zmizela z horního řádku?
Která slepice zmizela z horního řádku? | Zdroj: Cernecka Natalja / Shutterstock

Jak vám šla tato vizuální výzva? Povedlo se vám odhalit, kterou slepici liška unesla? Bez ohledu na výsledek si zasloužíte uznání za snahu a odhodlání vypořádat se s touto úlohou. Pokud jste tuto záhadu stihli vyřešit včas, srdečně vám gratulujeme! Máte skvělou orientaci. Pokud jste ale nebyli úspěšní, nemusíte být smutní. V této výzvě bylo cílem probudit vaše pozorovací schopnosti a znovu je potrénovat. A to se určitě povedlo.

Na obrázku níže se můžete podívat na správný výsledek.

Správný výsledek

Správné řešení, na kterém je vyznačena zmizelá slepice.
Správné řešení, na kterém je vyznačena zmizelá slepice. | Zdroj: Cernecka Natalja / Shutterstock

Pokud se vám tato výzva líbila, budeme rádi, když ji budete sdílet i mezi své přátele. Dostanou tak také možnost potrénovat svůj mozek. Procvičujte pravidelně a váš mozek nabere na síle. Může vám to pomoci při škole, zaměstnání i v každodením životě. A určitě se podívejte na naše stránky, na kterých najdete spoustu dalších zábavných úkolů.

Zdroj článku:
Autorský text