Rychlovka pro milovníky zmrzliny. Najdete dva stejné kousky do 10 vteřin?

Rychlovka pro milovníky zmrzliny. Najdete dva stejné kousky do 10 vteřin? Foto: Lyudmyla Kharlamova / Shutterstock
Publikováno:
2 min

Připravte se na vizuální výzvu, která vyžaduje ostré oči a pečlivost. Dnes se ponoříme do sladkého světa zmrzlin a váš úkol bude velice jednoduchý, i když pod časovým tlakem. Troufnete si na dnešní výzvu?

Na obrázku uvidíte několik druhů různorodých zmrzlin. Pouze dvě jsou ale na chlup stejné. Váš úkol je tedy jednoduchý - najít dvě stejné zmrzliny, ale pozor, v časovém limitu deseti vteřin. Říkáte si, že je to nemožné? Věřte, že není. Jakmile si obrázek prohlédnete, uvidíte, že budete vědět, kam s očima. Stačí se plně soustředit a nezmatkovat. Pokud si tedy troufáte, nastavte si časomíru a můžete začít. Držíme pěsti.

Najděte dvě stejné zmrzliny

Najděte dvě stejné zmrzliny.
Najděte dvě stejné zmrzliny. | Zdroj: Lyudmyla Kharlamova / Shutterstock

Tak se pochlubte. Našli jste dvě identické zmrzliny? Pokud ano, srdečně vám gratulujeme! A pokud patříte ke šťastlivcům, kteří to stihli do deseti vteřin, pak na sebe můžete být pyšní. Je vidět, že vás nerozhodí ani práce pod časovým tlakem. Pokud se vám však nezadařilo, nezoufejte. I tak se to vyplatilo. Každým takovým tréninkem totiž procvičujete své schopnosti, které pak nabírají na síle. Pamatujte, že není důležité vyhrát, ale zúčastnit se.

Nyní se podívejte na správné řešení.

Správné řešení

Správné řešení se zobrazeným výsledkem.
Správné řešení se zobrazeným výsledkem. | Zdroj: Lyudmyla Kharlamova / Shutterstock

Doufáme, že jste si dnešní rychlovku užili. Sdílejte ji i mezi své blízké, aby si také zkusili potrápit své mozkové závity. Nejenže se skvěle pobavíte, zároveň společně potrénujete své kognitivní funkce, které se vám rády odvděčí. A pokud budete chtít, podívejte se na náš web, na kterém najdete spoustu dalších hádanek a rébusů, které vás zabaví.

Zdroj článku:
Autorský text