Spočítejte (skoro) všechny dárkové krabice na obrázku do 25 vteřin

Spočítejte (skoro) všechny dárkové krabice na obrázku do 25 vteřin Foto: Lyudmyla Kharlamova / Shutterstock
Publikováno:
2 min

Pro tento článek si připravte především svůj zrak a koncentraci. Čeká vás další vizuální výzva, která vás nenechá chladnými. Vyžaduje totiž práci pod časovým tlakem. Pokud se nebojíte, pokračujte dál.

Vítejte ve světě vizuálních výzev. Ta dnešní je z části velice jednoduchá, ale z části vyžaduje rychlé přemýšlení, které může někomu dělat problém. Pořádně si prohlédněte obrázek, na kterém se nachází několik vzájemně propletených dárků. Vaším úkolem bude je všechny spočítat. Pamatujte však na to, že chceme pouze nebarevné dárky. Ten barevný, nechejte holčičce. Teď už si nastavte časomíru a pusťte se do počítání.

Spočítejte všechny nebarevné dárky na obrázku

Spočítejte všechny nebarevné dárky.
Spočítejte všechny nebarevné dárky. | Zdroj: Lyudmyla Kharlamova / Shutterstock

Zadařilo se? Spočítali jste všechny dárky, které jsme požadovali? Pokud ano, pak si zasloužíte velkou gratulaci! Jestli jste to zvládli do 25 vteřin, pak smekáme klobouk. Máte skvělé odlišovací schopnosti. Pokud se vám ale nepoštestilo, nezoufejte. Stačí, že jste si to alespoň zkusili. Každý pokus je totiž cenný pomocník pro rozvoj vašich schopností.

Nyní se podívejte na správný výsledek.

Správný výsledek

Správný výsledek je 12.
Správný výsledek je 12. | Zdroj: Lyudmyla Kharlamova / Shutterstock

Věříme, že se vám tato výzva líbila a že jste si osvěžili své schopnosti. Zkuste tento zábavný úkol sdílet se svými blízkými a uvidíte, jak si s ním poradí oni. Důležité je, aby jste tímto článkem neskončili. Pravidelné procvičování našeho mozku je velice důležité. Proto se nezapomeňte podívat na náš web, kde na vás čeká nespočet dalších zábavných úkolů, hádanek a vědomostních kvízů.

Zdroj článku:
Autorský text