Vyřešte tento zapeklitý IQ test a otestujte své logické uvažování

Vyřešte tento zapeklitý IQ test a otestujte své logické uvažování Foto: Shutterstock
Publikováno:
2 min

V tomto článku se zaměříme na (ne)náročný IQ test z obrázku. Soustřeďte se a využijte všechny možností, které se vám při řešení nabídnou.

Podívejte se pozorně na hlavní obrazec a pokuste se k němu přiřadit správného dvojníka. Logické rozpoznávání je klíčové pro vyřešení tohoto úkolu. Buďte trpěliví a hledejte správný úhel pohledu. Správná odpověď může být patrná hned na první pohled, ale také vás může zmást. Buďte pečliví a soustřeďte se na každý detail, abyste dosáhli úspěchu.

Najděte správný obrazec

Přiřaďte na místo otazníku správný obrazec.
Přiřaďte na místo otazníku správný obrazec | Zdroj: Shutterstock

Vyřešili jste tuto zapeklitou hádanku? Nebyla to žádná hrůza, co myslíte? Pokud jste zvládli přiřadit správný tvar, gratulujeme vám! Pokud se vám však nezadařilo, nezoufejte. Můžete se za čas vrátit a třeba uvidíte správnou volbu na první pohled. Nezapomeňte, že IQ testy jsou výzvou a každý z nás má své jedinečné silné stránky. Pokud jste ale netrpěliví, můžete se podívat na správný výsledek níže.

Správný výsledek

Správným řešením je obrazec číslo 1.
Správným výsledkem je obrazec číslo 1 | Zdroj: Shutterstock

Pokud se vám dnešní úkol líbil, podělte se o něj s rodinou či kolegy. Různé IQ kvízy a logické hádanky jsou skvělým tréninkem kognitivních funkcí a zároveň oddalují stárnutí mozkových buněk. Můžete si ověřit, jak je na tom s logickým myšlením vaše okolí. A nezapomeňte, že na našem webu najdete i další podobné kvízy, které vám pomohou rozvíjet vaše kognitivní schopnosti!

Nezdá se vám náš výsledek správný? Napište nám na [email protected].

Zdroj článku:
Autorský text