Odhalte dvě skrytá čísla ve snadném matematickém IQ testu. Většina lidí to zvládne do 30 vteřin

Odhalte dvě skrytá čísla ve snadném matematickém IQ testu. Většina lidí to zvládne do 30 vteřin Foto: Shutterstock
Publikováno:
2 min

Tento test se zaměřuje na odhalení skrytých čísel. Připravte se na zábavnou výzvu, která bude vyžadovat vaši logickou úvahu a základní matematické dovednosti. Určitě si s tímto úkolem hravě poradíte.

Pro tento úkol je důležité podívat se pozorně na všechna čísla a rozluštit jejich uspořádání. Úkol je sice lehký, ale nezapomeňte, že pokud chcete být mezi nejlepšími, musíte na to přijít do půl minuty. Zaměřte se na souvislost mezi čísly a přemýšlejte systematicky. Jste připraveni přijmout tuto výzvu?

Vyluštěte skrytá čísla

Vyluštěte skrytá čísla.
Vyluštěte skrytá čísla | Zdroj: Shutterstock

Podařilo se vám vyřešit tuto zapeklitou hádanku? Byl to skutečně lehký matematický IQ test? Pokud jste se soustředili, pak jste odhalili obě čísla. V tom případě gratulujeme! Pokud jste to stihli do půl minuty, smekáme klobouk. Pokud se vám to tentokrát nedařilo, nezoufejte. Každý někdy nemá dobrý den a nic se mu nedaří. Příště si s tím jistě hravě poradíte.

Nyní se můžete podívat na správný výsledek.

Správný výsledek

Správným výsledkem jsou obě čísla 6.
Správným výsledkem jsou obě čísla 6 | Zdroj: Shutterstock

Sdílejte tento test také mezi své přátele a kolegy. Podobné úkoly mají vynikající vliv na podporu kognitivních funkcí a jsou skvělým tréninkem paměti. Navíc na našem webu najdete i další zajímavé kvízy a úkoly, které vám pomohou rozvíjet vaše schopnosti. Pokud vám nejdou IQ testy, vyzkoušejte hledání rozdílů či jiné aktivity.

Nezdá se vám náš výsledek správný? Napište nám na [email protected].

Zdroj článku:
Autorský text