Magický svět čísel: Rozluštěte tento matematický IQ test

Magický svět čísel: Rozluštěte tento matematický IQ test Foto: Shutterstock
Publikováno:
2 min

Dnes se budeme věnovat matematickému IQ testu, kde bude zapotřebí přijít na správné číslo. V tomto případě bude potřeba zapojit své matematické znalosti a nespoléhat pouze na logiku.

Prohlédněte si obrázek důkladně a věnujte pozornost všem detailům. Každý řádek má mezi čísly souvislost, na kterou musíte přijít. Pozorně se zadívejte a správné řešení se vám samo nabídne. Buďte trpěliví a zkuste k vyřešení úkolu více možností. Bude-li na vás tento test těžký, můžete se na konci článku podívat na správný výsledek.

Přijdete na skryté číslo?

Odhalte číslo skryté za otazníkem.
Odhalte číslo skryté za otazníkem | Zdroj: Shutterstock

Přišli jste na správný výsledek? Pokud se vám tentokrát nezadařilo, nevěste hlavu. Tyto kvízy jsou pro spoustu lidí velice náročné. Někomu naopak výsledek ihned naskočí. Tak či tak, můžete se sem vrátit později a zkusit to znovu. Je to příležitost se dále rozvíjet a zdokonalovat. Nebo se podívejte na správný výsledek na obrázku níže. 

Pokud jste však přišli na správnou odpověď, gratulujeme! Můžete na sebe být pyšní.

Správný výsledek

Správný výsledek je číslo 40.
Správný výsledek je číslo 40 | Zdroj: Shutterstock

Pobídněte své blízké, aby se zapojili do této nelehké výzvy také. Jednak se dobře pobavíte, jednak se mohou zdokonalit ve svých mentálních schopnostech. Určitě si nezapomeňte zkusit naše další kvízy a logické hádanky.

Nezdá se vám náš výsledek správný? Napište nám na [email protected].

Zdroj článku:
Autorský text