Odhalte, jaké číslo skrývají hrozny. Většina lidí to zvládne do 55 vteřin

Odhalte, jaké číslo skrývají hrozny. Většina lidí to zvládne do 55 vteřin Foto: Shutterstock
Publikováno:
2 min

Ukažte své matematické schopnosti v zábavném a chutném testu s ovocem. Dokážete odhalit číslo, které skrývají hrozny, do 55 vteřin? Trocha matematiky člověku neuškodí.

Každé ovoce v obrázku má své číslo. Jen některá je ale mají odhalena. Přijít na ta, co jsou v rámci součtu dvou druhů není tak složité. Dokážete ale přijít na číslo, které skrývají hrozny? Abychom to trochu stížili, máte na to pouze 55 vteřin. Doporučujeme tedy nastartovat mozkové závity, případně nachystat tužku, papír a můžete se pustit do toho. Čas vám začíná běžet právě teď!

Dosaďte správné číslo na místo otazníku

Dosaďte správné číslo na místo otazníku.
Dosaďte správné číslo na místo otazníku | Zdroj: Shutterstock

Došli jste ke správnému výsledku? Byla to výzva, která si vyžádala vaše postřehové schopnosti. Pokud jste si s úkolem neporadili nebo jej nestihli vyřešit včas, nic se neděje. Každý někdy nemá svůj den. Příště to bude určitě lepší. Pokud se vám však podařilo odhalit skryté číslo, gratulujeme. A pokud jste to stihli do 55 vteřin, gratulujeme dvojnásob.

Nyní se můžete podívat na správný výsledek.

Správný výsledek

Hrozny ukrývají číslo 2.
Hrozny ukrývají číslo 2 | Zdroj: Shutterstock

Pokud se vám líbil tento test, nezapomeňte se o něj podělit s vašimi přáteli či rodinou. Je zapotřebí občas potrénovat mozek a paměť. Můžete tak předejít předčasnému stárnutí mozkových buněk, a navíc tím posílíte paměť a soustředění. Určitě také vyzkoušejte další úkoly, které najdete na našem webu. Můžete si procvičit matematiku v IQ testech nebo třeba postřeh při hledání rozdílů.

Nezdá se vám náš výsledek správný? Napište nám na [email protected].

Zdroj článku:
Autorský text