Většina lidí přijde na správné číslo do 50 vteřin

Většina lidí přijde na správné číslo do 50 vteřin Foto: Shutterstock
Publikováno:
2 min

V tomto článku se zaměříme na matematický IQ test z obrázku, který představuje nejen zapeklitou úlohu, ale také časovou výzvu. Musíte rychle a přesně analyzovat obrázek, použít logické myšlení a přijít na správnou odpověď.

Dnes se pokusíte přijít na další skryté číslo. Podívejte se pečlivě na celý obrázek a rozložte ho na jednotlivé části. Pamatujte si, že časový tlak je součástí této výzvy, a proto se zaměřte na důležité informace a přicházejte s rychlými dedukcemi, abyste našli správné číslo. Pokud jste připraveni, pusťte se do toho!

Odhalte skryté číslo

Odhalte skryté číslo.
Odhalte skryté číslo | Zdroj: Shutterstock

Zvládli jste tento úkol v daném časovém limitu? Nebyl to nejlehčí test inteligence, takže pokud jste našli správnou odpověď včas, zasloužíte si velkou pochvalu. Pokud snad stále tápete nad správným výsledkem, nesmutněte. Buďte odhodlaní a pokračujte v rozvíjení svých matematických dovedností i nadále. Podpoříte tím lepší fungování mozku. 

Nyní si můžete ověřit svůj výsledek.

Správný výsledek

Správný výsledek je 10.
Správný výsledek je 10 | Zdroj: Shutterstock

Sdílejte tento matematický IQ test s přáteli a rodinou. Podobné úkoly mají výborný vliv na posilování kognitivních funkcí a rozvoj rychlého rozhodování. Trénink v řešení matematických problémů pod časovým tlakem posiluje nejen vaše matematické schopnosti, ale také schopnost soustředění. Na našem webu najdete také další podobné kvízy a hádanky, které vás nebo vaše přátele zabaví.

Nezdá se vám náš výsledek správný? Napište nám na [email protected].

Zdroj článku:
Autorský text