Procvičte si svoje IQ: Zjistěte, jaké číslo se skrývá za otazníkem

Procvičte si svoje IQ: Zjistěte, jaké číslo se skrývá za otazníkem Foto: Shutterstock
Publikováno:
2 min

Dnes se opět podíváme na vaše oblíbené ovoce. Jedná se o lehčí IQ testy, takže plně věříme, že se vám zadaří dojít ke správnému výsledku. V případě nesnází najdete na konci článku řešení.

Vaším úkolem bude přijít na číslo, které se skrývá za otazníkem. Tyto testy patří mezi nejzábavnější způsoby, jak si procvičit své kognitivní schopnosti. Bývají většinou jednoduché, ale může se stát, že se prostě nezadaří. Pokuste se využít svou pozornost, logiku a kreativitu k tomu, abyste rozluštili skryté tajemství tohoto obrázku. Věříme, že nebudete mít problém tuto hádanku vyřešit.

Odhalte skryté číslo

Odhalte skryté číslo.
Odhalte skryté číslo | Zdroj: Shutterstock

Jak jste si v testu vedli? Dokázali jste přijít na ukryté číslo? Nebylo to vůbec těžké. Tudíž si ani nepředstavujeme, že byste v tomto úkolu selhali. Proto vám patří naše srdečná gratulace! Podobné úkoly bývají ve většině případů velice jednoduché a zvládnou je i děti. Je to také skvělá aktivita, která vám dokáže pomoci při stresu.

Nyní se můžete podívat na správný výsledek.

Správný výsledek

Správný výsledek je číslo 10.
Správný výsledek je číslo 10 | Zdroj: Shutterstock

Nezapomeňte sdílet tento zábavný IQ test z obrázku s přáteli a rodinou. Nebo otestujte svoje děti. Vyplňování těchto testů má vynikající vliv na vaše mentální schopnosti. Navíc se jedná o skvělou zábavu pro všechny věkové skupiny. Pokud máte rádi tyto testy a další hádanky, určitě se porozhlédněte po našem webu, kde najdete spoustu podobných úkolů.

Nezdá se vám náš výsledek správný? Napište nám na [email protected].

Zdroj článku:
Autorský text