Trénink mozku pomocí IQ testu: Najděte správné číslo

Trénink mozku pomocí IQ testu: Najděte správné číslo Foto: Shutterstock
Publikováno:
2 min

V tomto článku se zaměříme na IQ test, který vás zavede do světa kulečníkových koulí. Budete se muset pořádně zamyslet. Připravte své mozkové závity a začněte pátrat po správném řešení.

Dnes bude vaším úkolem najít správné číslo skryté mezi kulečníkovými koulemi a doplnit jej do řady. Uvolněte se a nechte svoji mysl pracovat. Zapátrejte také ve své matematické paměti. Pomocí matematiky a logického přemýšlení dospějete ke správnému výsledku.

Vyberte chybějící číslo do řady

Vyberte chybějící číslo do řady.
Vyberte chybějící číslo do řady | Zdroj: Shutterstock

Jak se vám dařilo? Přišli jste na správný postup? Je nám jasné, že úkol nebyl jednoduchý a vyžadoval pečlivé přemýšlení. Bez ohledu na to, zda jste našli správné řešení, chceme vám poblahopřát za vaši snahu a odhodlání. Pokud jste ale na správný výsledek přišli, gratulujeme dvojnásob! Důležité je si uvědomit, že každý IQ test je příležitostí k růstu a učení se. Pokud jste dosáhli poznání, jakým způsobem úkol funguje, získali jste cenné zkušenosti. Níže si můžete svoje řešení ověřit.

Správné řešení

Správná koule obsahuje číslo 68.
Správná koule obsahuje číslo 68 | Zdroj: Shutterstock

Přimějte své blízké k přemýšlení a rozvoji svého IQ. Ukažte jim tento test a sledujte, jak půjde pátrání po správné odpovědi jim. Procvičování pomocí IQ testů a podobných úkolů má vynikající vliv na mentální schopnosti a posiluje paměť, soustředění a další kognitivní funkce.

Nezdá se vám náš výsledek správný? Napište nám na [email protected].

Zdroj článku:
Autorský text