Tuto hádanku zvládne většina lidí do 45 vteřin

Tuto hádanku zvládne většina lidí do 45 vteřin Foto: Shutterstock
Publikováno:
2 min

Vyzkoušejte si matematickou výzvu v tomto článku. Zapojte vaše mozkové závity a pokuste se tuto hádanku vyřešit do 45 vteřin. Na konci článku na vás čeká řešení, ale věříme, že si s tím hravě poradíte.

Vaším úkolem bude dosadit matematická znaménka na místo otazníků tak, aby se výsledek rovnal číslu 5. Bude to zábavná, ale také náročná jízda, která vás bude nutit použít všechny své matematické dovednosti. Připravte svůj mozek a dejte se do práce.

Doplňte správná matematická znaménka

Doplňte správná matematická znaménka.
Doplňte správná matematická znaménka | Zdroj: Shutterstock

Povedlo se? A stihli jste to do 45 vteřin? Víme, že to nebylo úplně jednoduché. Matematické IQ testy mohou být zrádné a mohou vyžadovat důkladné zamyšlení. Pokud jste dokázali přijít na správné řešení včas, gratulujeme! Pokud jste se náhodou zasekli, nezoufejte. Tyto testy mohou být pro někoho náročné, a jejich řešení tak vyžaduje čas a trpělivost. Důležité je se učit z každého úkolu a postupně se zlepšovat. Svůj výsledek si můžete ověřit níže.

Správné řešení

Správná znaménka jsou +,- a +.
Správná znaménka jsou +, - a + | Zdroj: Shutterstock

Ukažte tento test také lidem ve vašem okolí. Podobné časové testy jsou skvělým tréninkem pro vaše matematické schopnosti a zlepšují vaši reakční schopnost. Sdílení těchto výzev posiluje soutěživou atmosféru a motivuje k lepším výsledkům. Nebojte se přijmout další časové výzvy a zkuste i další kvízy na našem webu.

Nezdá se vám náš výsledek správný? Napište nám na [email protected]

Zdroj článku:
Autorský text