Procvičte si svoji matematiku a dopočítejte se správného výsledku

Procvičte si svoji matematiku a dopočítejte se správného výsledku Foto: Shutterstock
Publikováno:
2 min

Dnes vás čeká další matematická výzva. Jde o kombinaci čísel a obrázků. Tyto testy jsou o něco jednodušší než testy, kde máte pouze čísla. Proto věříme, že se vám i dnes zadaří.

Pro úspěšné vyřešení tohoto matematického IQ testu je klíčové pečlivé prozkoumání všech čísel a stromů a logické rozluštění vzorce. Nechte se vést logikou, která spojuje jednotlivé prvky, a zdárně tak dojdete ke správnému výsledku. Nebojte se vyzkoušet různé přístupy. Pamatujte si, že správná odpověď často vyžaduje jen trpělivost.

Odhalte skryté číslo

Odhalte skryté číslo.
Odhalte skryté číslo | Zdroj: Shutterstock

Zvládli jste tuto matematickou výzvu? Gratulujeme vám! Vyřešit tento IQ test může být pro spoustu lidí poněkud náročné, a proto si zasloužíte uznání za vaše matematické dovednosti a logické myšlení. Pokud se nedařilo, nezoufejte. Matematické výzvy jsou skvělou příležitostí k tréninku vašich schopností. Uvidíte, že při dalším úkolu si budete mnohem jistější.

Níže se můžete podívat na správný výsledek.

Správný výsledek

Správný výsledek je číslo 6.
Správný výsledek je číslo 6 | Zdroj: Shutterstock

Ať už jste se svým výsledkem spokojeni nebo ne, podělte se o tento úkol i s vašim okolím. Sdílení tohoto matematického IQ testu s ostatními je skvělý způsob, jak podporovat jejich kognitivní funkce a rozvoj. Můžete si tak ověřit, jestli jsou vaši přátelé či rodina chytřejší než vy. Na našem webu najdete mnoho dalších podobných testů a výzev, které vás budou bavit a prověří vaše schopnosti.

Nezdá se vám náš výsledek správný? Napište nám na [email protected].

Zdroj článku:
Autorský text