Procvičte si své pozorovací schopnosti a odhalte všech deset rozdílů do 40 vteřin

Procvičte si své pozorovací schopnosti a odhalte všech deset rozdílů do 40 vteřin Foto: nesrin celik / Shutterstock
Publikováno:
2 min

V dnešním článku si procvičíte nejen svoje tělo, ale především svoji mysl. Dobře, tělo si procvičí jen dvě děti na obrázku. Na vás zbyde ten trénink paměti. Čeká vás další hledání rozdílů.

Pokud máte rádi hádanky a logické výzvy, pak je tento test pozornosti přesně pro vás. Vaším úkolem bude najít 10 rozdílů mezi dvěma obrázky. Přestože se na první pohled mohou zdát stejné, skrývají v sobě malé, avšak důležité odlišnosti. Pokud se chcete zařadit mezi nejlepší lovce detailů, musíte tento úkol splnit do 40 vteřin. Věřte, že to je možné. Takže pokud si troufáte, nastavte si časomíru a pusťte se do toho.

Najdi 10 rozdílů

Najdi 10 rozdílů.
Najdi 10 rozdílů. | Zdroj: nesrin celik / Shutterstock

Povedlo se? Jestli jste našli všech deset rozdílů, patří vám velká gratulace! A pokud jste to zvládli do 40 vteřin, zasloužíte obdiv. Hledání rozdílů je někdy velmi jednoduché, a někdy se při něm zaseknete na delší dobu. Pokud jste tedy nebyli úspěšní, nemusíte být smutní. Důležité je, že jste se zúčastnili. Je to skvělá příležitost procvičit si své IQ a zlepšit své dovednosti. Uvidíte, že příště na tom budete o dost lépe.

Nyní se můžete podívat na správné řešení.

Správné řešení

Správné řešení se všemi rozdíly.
Správné řešení se všemi rozdíly | Zdroj: nesrin celik / Shutterstock

Nenechte tuto výzvu jen pro sebe. Sdílejte ji mezi svými blízkými a přáteli a uvidíte, jak se i jejich schopnosti postupně zlepšují. Hledání rozdílů a podobné IQ testy mají pozitivní vliv na rozvoj mozku, a to bez ohledu na věk. Proto si zkuste i další IQ test a logické úkoly na našem webu.

Zdroj článku:
Autorský text