Hra na schovávanou: Najděte na obrázku s dětmi deset rozdílů

Hra na schovávanou: Najděte na obrázku s dětmi deset rozdílů Foto: nesrin celik / Shutterstock
Publikováno:
2 min

Dokázali byste si všimnout rozdílů na dvou téměř identických obrázcích? Právě to si můžete vyzkoušet v tomto článku, který vám přináší pravidelnou dávku tréninku kognitivních funkcí.

Hledání rozdílů je oblíbeným druhem tréninku paměti. Je totiž ve většině případů velmi jednoduché, zabaví a nezabere vám více než 3 minuty vašeho času. V dnešním článku si zkusíte jeden z mírně náročných obrázků. Protože čím více barevnější obrázky jsou, tím těžší je odlišnosti najít. Nemusíte mít ale žádný strach. Věříme, že si s tímto úkolem hravě poradíte. Pokud byste ale opravdu tápali a už vám přišlo, že tam žádný další detail není, můžete se podívat na řešení, které najdete na konci článku.

Najdi 10 rozdílů

Najdi 10 rozdílů.
Najdi 10 rozdílů | Zdroj: Autor / Shutterstock

Zvládli jste najít všechny odlišnosti? Pokud ano, patří vám velká gratulace za vaši pozornost a odhodlání! Svědčí to o vašich schopnostech a pečlivosti. A jestli se vám dnes nezadařilo, nezoufejte. Důležité je, že jste to zkusili, a procvičili jste tak svůj mozek. Je to důležité pro vaše myšlení do budoucna. Pravidelným tréninkem totiž udržíte svůj mozek v kondici dlouhou dobu.

Nyní se podívejte na správné řešení.

Správné řešení

Správné řešení se všemi rozdíly.
Správné řešení se všemi rozdíly | Zdroj: Autor / Shutterstock

Pokud vás hledání rozdílů bavilo, sdílejte tento článek i se svými přáteli. Trénink v rámci IQ testů a kvízů může posilovat vaši paměť, soustředění a mnoho dalších kognitivních schopností. Rozšiřte tuto výzvu mezi své blízké a těšte se na společnou zábavu. A také se nezapomeňte podívat na náš web, na kterém najdete nespočet dalších zábavných hádanek a testů.

Zdroj článku:
Autorský text