Podzimní přípravy: Najděte na obrázku deset rozdílů

Podzimní přípravy: Najděte na obrázku deset rozdílů Foto: nesrin celik / Shutterstock
Publikováno:
2 min

Do podzimu nám zbývá ještě pár týdnů, ale už dnes vám přinášíme úkol s podzimní atmosférou. Připravte se na úkol, který vyžaduje ostré oči a bdělou pozornost. Už tušíte?

Ano, správně. Dnes vás čeká další hledání odlišností mezi dvěma obrázky s podzimní atmosférou. Na první pohled vám mohou přijít naprosto totožné, ale nenechte se zmást. Je mezi nimi ukryto deset malých detailů, ve kterých se liší. V tomto případě je důležité prozkoumat opravdu každý kout a postupovat s trpělivostí. Času máte, kolik si budete přát. Takže se nezvdávejte, pokud neuvidíte všechny odlišnosti v první minutě. Věříme, že nakonec odhalíte všechny.

Najdi 10 rozdílů

Najdi 10 rozdílů.
Najdi 10 rozdílů | Zdroj: nesrin celik / Shutterstock

Tak jak se vám zadařilo? Odhalili jste všechny odlišnosti? Pokud ano, srdečně vám gratulujeme! Vaše pozorovací schopnosti jsou na vysoké úrovni. Jestliže se vám dnes nedařilo, nesmutněte. Každý pokus stojí za uznání. Důležité je, abyste na tyto úkoly nezanevřeli, ale přesně naopak. Každým dalším tréninkem vaše schopnosti zesílí.

Nyní se podívejte na správné řešení.

Správné řešení

Správné řešení se všemi rozdíly.
Správné řešení se všemi rozdíly | Zdroj: nesrin celik / Shutterstock

Nezapomeňte se podělit o tuto zábavnou výzvu se svými přáteli a rodinou. Hledání rozdílů, IQ testy a podobné úkoly mají vynikající vliv na mentální schopnosti a kognitivní funkce. Doporučujeme vám porozhlédnout se na našich stránkách. Najdete tam spoustu dalších úkolů, které ověří vaše schopnosti.

Zdroj článku:
Autorský text