Test pro vaše oči: Najděte všechny rozdíly do 45 vteřin

Test pro vaše oči: Najděte všechny rozdíly do 45 vteřin Foto: nesrin celik / Shutterstock
Publikováno:
2 min

Tento článek vás zavede do světa hledání rozdílů. Čeká vás vyjížďka ve vlaku, která ale skrývá deset odlišných detailů. Vytaste svůj ostříží zrak a pokuste se úkol splnit v daném časovém limitu.

Hledání rozdílů mezi dvěma obrázky není jen zábavnou hrou, ale také tréninkem pro vaši schopnost detailně vnímat a logicky uvažovat. Nejen, že vás tato aktivita pobaví, ale také posune vaše mentální dovednosti na vyšší úroveň. Pozorně se podívejte na oba obrázky a rozluštěte mezi nimi deset odlišností. Mohou se skrývat kdekoliv. Mohou být viditelné na první pohled, nebo velmi dobře schované. Tak si nastavte časomíru a dejte se do práce, protože jen ti nejlepší si s úkolem poradí do 45 vteřin.

Najdi 10 rozdílů

Najdi 10 rozdílů.
Najdi 10 rozdílů | Zdroj: nesrin celik / Shutterstock

Jak jste se vypořádali s dnešním úkolem? Jestliže jste byli úspěšní a našli jste všech deset rozdílů, gratulujeme vám! Některé obrázky jsou jednotvárné a najít mezi nimi odlišnosti může být velice jednoduché. Obrázky v tomto článku jsou ale velice barevné, a najít tak nějaký odlišný detail není jen tak. Proto, pokud se vám nepodařilo přijít na všechny, nezoufejte. Důležité je, že jste se do dnešní výzvy zapojili a trochu potrápili své mozkové závity.

Na obrázku níže si zkontrolujte svůj výsledek.

Správné řešení

Správné řešení se všemi rozdíly.
Správné řešení se všemi rozdíly | Zdroj: nesrin celik / Shutterstock

Sdílením tohoto úkolu povzbudíte své přátele k novým intelektuálním výzvám a také podpoříte jejich mentální schopnosti. Hledání rozdílů, IQ testy a kvízy mají prokazatelně pozitivní vliv na mozkovou činnost, podporují paměť, soustředění a další kognitivní funkce. Navíc to může být skvělá příležitost k soutěžení a společné zábavě. Takže neusněte na vavřínech a podívejte se na náš web, kde najdete spoustu dalších úkolů, které čekají, až je vyřešíte.

Zdroj článku:
Autorský text