Tato 3 znamení najdou v příštím týdnu velkou lásku – Raci, Štíři a Ryby mají dobré vyhlídky

Tato 3 znamení najdou v příštím týdnu velkou lásku – Raci, Štíři a Ryby mají dobré vyhlídky Foto: Masson/ Shutterstock
Publikováno:
4 min

Na lásku není nikdy pozdě. Může přijít dnes, příští měsíc či za několik let. Tento vztah je dlouhodobý a partneři si v něm rozumí. Nechcete čekat tak dlouho? Pokud jste se narodili jako Rak, Štír nebo Ryby, najdete ji již příští týden.

Velkou lásku můžeme najít kdykoli a kdekoli. Většinou se jedná o náhodné setkání. Ale je opravdu tak náhodné? Někteří šťastlivci tvrdí, že je s partnerem spojil osud. Může tomu tak být. Přečtěte si, kde najdete velkou lásku, v jaký den je to nejpravděpodobnější a jak se chovat, abyste měli tu největší šanci.

Rak (22. června – 22. července)

Najdete partnera, který je stejně milující jako vy. Bude se o vás dobře starat a budete se mu moci se vším svěřit. Žádný problém pro něj nebude tak velký, aby se nedal vyřešit. Tohoto člověka poznáte jednoduše, uvidíte ho, jak se snaží pomoci člověku v nouzi, a zamilujete se.

Kde hledat: Porozhlédněte se ve svém okolí, také můžete jít do krizového centra jako dobrovolník. Vaše velká láska bude dělat to samé jako vy. Necítíte-li se na dobrovolnictví, navštivte útulek, i to je dobré místo na vzájemné setkání, z něhož se vyklube pravá láska.

Jak se chovat: Dělejte to, co vás baví a naplňuje. Vykročte k tomuto člověku rozhodně a zahajte konverzaci související s činností, kterou budete vykonávat. Postupně zjistěte, jaké další společné zájmy sdílíte. Budete-li si dobře rozumět, tento člověk je tím vyvoleným a měli byste ho někam pozvat.

Den, kdy se pravděpodobně potkáte: V pondělí je většina lidí v práci, ale vy si vždy uděláte čas na potřebné. Váš budoucí partner je na tom úplně stejně. Začátek týdne je skvělý čas, kdy začít s novým vztahem, když vám ten předchozí nevyšel.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Lidé, kteří jsou odlišní, se mohou stát velkou láskou. Tento týden to můžete zjistit. Váš budoucí partner bude vaším přesným opakem – klidný, mlčenlivý a trpělivější než většina lidí. Možná vás zpočátku bude nudit, tento vztah byste ale neměli předem zahazovat.

Kde hledat: Na veřejnosti, možná v obchodě. Pomůže vám něco najít, nebo vy jemu. Zarazí vás jeho klidnost a rozvážnost. Pokud se s ním dáte do řeči, vyvine se slibně vypadající vztah, který se změní na velkou lásku.

Jak se chovat: Nespěchejte a netlačte na tuto osobu, mohli byste ji vylekat. Po mentální stránce vám vyhovovat nebude. Ale zdání klame. Bude se jednat o introverta, který má problém otevřít se ostatním lidem. Bude však velmi milující. Nejdříve se spřátelte, například mu nabídněte doprovod domů.

Štíři buďte trpělivý
Štíři buďte trpělivý | Zdroj: Masson/ Shutterstock

Den, kdy se pravděpodobně potkáte: Sobota je den, který je nejpravděpodobnější na toto setkání. Tento den budete silně motivovaní najít si nového partnera. Tento člověk bude obalen neznámem, čímž upoutá vaši pozornost. Dejte tomuto potenciálnímu vztahu šanci a uvidíte, že budete šťastní.

Ryby (19. února – 20. března)

Vaše jemná povaha bude narušena člověkem, který se stane vaší velkou láskou. Následně zjistíte, že jeho urážky jsou pouze jistou formou legrace a že ve skutečnosti vás tento člověk pouze balí svým originálním způsobem. To způsobí vaše zamilování.

Kde hledat: Nemusíte hledat nikde. Žijte si svým vlastním životem, choďte do práce a nakupovat, všímejte si pouze svých koníčků a buďte k lidem přívětiví. V průběhu týdne se tento člověk objeví a sám vás osloví.

Jak se chovat: Buďte sami sebou, upřímnost je nejdůležitější faktor, aby to s tímto člověkem vyšlo. Nebuďte odmítaví, působte přátelským dojmem. Chvilku s tímto člověkem travte čas, až bude mít pocit, že s vámi by mohl zůstat, osloví vás sám.

Den, kdy se pravděpodobně potkáte: Ve čtvrtek. Oba budete znavení pracovním týdnem, ale ne natolik, abyste nemohli dělat své aktivity. Tento člověk si vás najde sám na základě náhodného setkání, které se změní v něco víc.

Zdroj článku:
Autorský text