Obrovské štěstí v příštích dnech čeká na tato 3 znamení zvěrokruhu

Obrovské štěstí v příštích dnech čeká na tato 3 znamení zvěrokruhu Foto: DC Studio/ Shutterstock
Publikováno:
4 min

Nyní mají skvělé vyhlídky všechna znamení. Některá ale zažijí větší štěstí než jiná. Ale co považujeme za štěstí? Dobré zprávy v lásce, v oblasti kariéry či dobré vztahy s ostatními? Jedno znamení bude mít navíc bezchybný měsíc. Narodili jste se v tomto znamení vy?

V tyto dny to budou hned tři znamení, která čeká jen to nejlepší. Seřadili jsme je od třetího nejšťastnějšího až po to, které se nemusí obávat ničeho. A pokud v tomto článku své znamení nenajdete, nezoufejte. Hrozí vám pouze drobné hádky s ostatními lidmi. Poučte se z jejich slov, přehodnoťte svou osobnost a najděte chyby, které vás činí ne úplně spokojenými.

Ryby (19. února – 20. března)

Budete šťastnější než většina lidí, které potkáte. Vaše psychické zdraví se zlepší, čímž dojde i k uzdravení těla. Nic vás trápit nebude.

Komunikace: Komunikace bude skvělá, pokud budete přátelští k ostatním lidem. V momentě, kdy se rozhodnete být sami doma, vás mohou obtěžovat přátelé, kteří vás budou chtít navštívit. Pokud budete přívětiví, můžete se spolehnout, že vám pomohou, až jejich pomoc budete potřebovat – brzy. Tato životní oblast bude tak dobrá, jak vy sami budete chtít.

Láska: Partner bude jako vyměněný. Bude se o vás starat a dokonce omezí své zájmy, aby se vám věnoval. Jste-li nezadaní nebo do vašeho života vstoupí jiná osoba, vyberete si správně.

Práce: Práce se stane vaším koníčkem, nebudete si mít nač stěžovat. Práce vás bude bavit. Napětí v kolektivu odezní a váš kolega, kterého jste si nikdy dříve nevšimli, se projeví jako naprosto zlatý člověk, bez něhož byste práci zvládali hůře. Pokud podnikáte, vaše klientela se navýší a také obdržíte vhodné dárky.

Rak (22. června – 22. července)

Také vy patříte k těm šťastnějším lidem, kteří v následujících dnech zažijí příval štěstí. Budete se domnívat, že lepší váš život již být nemůže. Váš zdravotní stav také bude nad vaše očekávání.

Komunikace: Naslouchejte druhým, následující dny totiž jejich slova budou mít velkou váhu. Navíc můžete zazářit svými poznatky o životě i jiných tématech. Také budete důvěryhodní – hodně lidí se vám svěří se svými problémy. Vy budete dostatečně trpěliví, abyste jim dokázali pomoci.

Láska: Nikdy vám s partnerem nebylo lépe. Bude ochotný vás vyslechnout a pomoci vám. Již nebude tím, který se na vás vyvzteká kvůli problémům se zaměstnáním či rodinou. Pokud partnera nemáte, vězte, že je vám nablízku. Může jít o blízkého přítele či souseda.

Práce: Přiložíte ruku k dílu a pomůžete svým kolegům s jejich prací. Máte skvělou příležitost dokázat, že se dokážete nejen starat o psychickou pohodu druhých, ale také tvrdě pracovat. Na oplátku se můžete spolehnout, že pokud se vám začne nedařit v práci, vaši kolegové vám budou neustále nablízku.

Přiložíte ruku k dílu a pomůžete svým kolegům s jejich prací.
Přiložíte ruku k dílu a pomůžete svým kolegům s jejich prací. | Zdroj: Ground Picture / Shutterstock

Lev (23. července – 22. srpna)

Jste ten nejšťastnější člověk v celém okolí, blahopřejeme. Zdraví vám poslouží dobře, žádná nemoc se neprojeví ani nezhorší. Jste-li nemocní, dojde k výraznému zlepšení. A co vás čeká v následujících dnech v oblasti mezilidských vztahů, lásky a zaměstnání?

Komunikace: Zazáříte, hádkám se vyhnete velkým obloukem. Očekávejte usmíření, pokud se o něj snažíte. Nebojte se být sami sebou a požádat kohokoli, aby vám odpustil. Také se můžete těšit na návštěvu rodinného příslušníka, s nímž jste ztratili kontakt.

Láska: Hádky se konat nebudou, s partnerem budete synchronizovaní. Budete sdílet stejné zájmy a najdete si společné koníčky. Také můžete vycestovat, čímž se váš vztah upevní ještě více. Partner bude v rozverné náladě, bude vám vděčný za vaši lásku a péči. Budete se zajímat o jeho zaměstnání i přátele. Tím vztahu pomůžete najít uhasínající jiskru.

Práce: Neexistuje nic, co byste nedokázali udělat. Vaši spolupracovníci i podřízení se na vás budou moci spolehnout, vždy dodržíte své slovo. Hledáte-li práci, nyní buďte obzvláště pozorní na internetových portálech, najdete si práci svých snů. Pokud ve stávající práci nejste spokojeni, zvažte odchod a nástup do jiné.