Velká věštba na září: Bezdětní Blíženci začnou plánovat rodinu, Lvi budou řešit problémy ve vztazích

Velká věštba na září: Bezdětní Blíženci začnou plánovat rodinu, Lvi budou řešit problémy ve vztazích Foto: Neirfy / Shutterstock
Publikováno:
4 min

Tento měsíc začínáme v období retrográdního Merkura. Přesto, že vás tedy září nutí ke změnám, odložte je až na konec měsíce.

Ani jsme se nenadáli a je tu podzim. Ačkoli už se nemusíme zásobit na zimu, jako naši předkové, v našem podvědomí je stále tak hluboce zakořeněná potřeba změny chování oproti létu, že zkrátka není úniku. Než se ale pustíte do velkých změn ve svém životě, zadržte. Merkur je totiž retrográdní a změnám tak příliš nepřeje. V první polovině září si tak ještě užívejte dozvuků léta. 

Beran (21. března - 19. dubna)

Budete mít vcelku dobrý měsíc. Na pracovišti budete středem pozornosti a budete mít konečně pocit, že si vás váží. Budete v přízni nadřízených a plní elánu dosáhnout svých cílů. Musíte však být opatrní, pokud jde o vaše zdraví. Dodržujte vyváženou stravu a dostatečně pijte.

Býk (20. dubna - 20. května)

Býci budou mít v práci velmi pomalý rozjezd, ale s postupujícím měsícem se situace zlepší. Vaši kolegové k vám budou vzhlížet a budou vás velmi podporovat. Na co se však musíte zaměřit, je váš partnerský vztah. Snažte se s partnerem sblížit a zvýšit intimitu.

Blíženci (21. května - 21. června) 

Tento měsíc vám bude štěstí přát a v práci můžete očekávat povýšení. Na druhou stranu je tu i vysoká pravděpodobnost změny zaměstnání. V první polovině měsíce si budete užívat klidu a harmonie s partnerem. V druhé půlce měsíce se však bude vaše rodina cítit zanedbávaná, proto se snažte se svými blízkými trávit více času. Je také vhodný čas začít plánovat rodinu.

Branislav Nenin
Štěstí Vám bude přát a v práci můžete očekávat povýšení | Zdroj: Branislav Nenin / Shutterstock

Rak (22. června - 22. července) 

Září může začít nějakým problémem se zuby. V průběhu měsíce se budete cítit lépe. Starší osoby v rodině by však mohly mít nějaké zdravotní problémy, což by mohlo způsobit velké obavy. Mohou také nastat jistá nedorozumění s rodinnými příslušníky.

Lev (23. července - 22. srpna)

S partnerem můžete mít nějaké neshody, které se v průběhu měsíce vyjasní. Rada zní: Buďte komunikativní. Zkuste se s partnerem podělit o své problémy, místo abyste je zametali pod koberec. Nezadaní se v druhé polovině měsíce seznámí s někým zajímavým.

Panna (23. srpna - 22. září)

V září čekají na Panny náročné úkoly. Můžete se setkat s nepředvídanými problémy, které by mohly pořádně narušit vaše cíle. Snažte se tento měsíc přizpůsobit politice "udělej si sám" a co nejméně delegujte, protože kolegové by nemuseli být ochotní spolupracovat. Buďte také velmi opatrní na své zdraví.

Váhy (23. září - 22. října)

Září je měsícem odměn. Budete odměněni nejen za svou práci, ale i za kamarádství a kreativitu na pracovišti. Vaši nadřízení ocení vaše nasazení a obětavost. Kamarádi si budou vážit vašeho přátelství a dají vám to najevo.

Štír (23. října - 21. listopadu)

Štíři budou mít v práci nudný měsíc. Nějaké pracovní problémy by vás mohly rozrušit a zbavit nadšení pro práci. V polovině měsíce se naštěstí situace zlepší. Co se týče rodiny a partnerských vztahů, zde bude vše v normě.

Střelec (22. listopadu - 21. prosince) 

Vaše tvrdá práce z minulosti se vám bohatě vyplatí. A všechna ocenění, která se k vám dostanou, vám zvednou ego. Ale na domácí frontě mohou způsobit třenice jisté nedorozumění a nedostatky v komunikaci. Není nic lepšího než upřímnost a otevřenost.

Kozoroh (22. prosince - 19. ledna)

Měsíc začne drobnými zdravotními problémy. Nezapomeňte, že investice do péče o sebe a svého zdraví je tou nejlepší investicí, kterou můžete udělat. Váš vztah s partnerem se tento měsíc posune k lepšímu. Dřívější neshody zmizí a s postupujícím měsícem se vše zlepší.

Vodnář (20. ledna - 18. února)

Tento měsíc bude jako jízda na horské dráze. Měsíc začne pozitivně, ale nebude postupovat hladce.  Budete muset tvrdě pracovat, abyste naplnili své ambice, a pokrok bude pomalý. Obrňte se vytrvalostí a trpělivostí.

Ryby (19. února - 20. března)

V tomto měsíci můžete trpět nespavostí a bolestmi kloubů. Musíte si věnovat dostatečnou péči. Je také třeba zapracovat na svých vztazích. Musíte být trpělivější k partnerovi a starostlivější k rodině a přátelům.