V těchto znameních se rodí ty nejúžasnější ženy

V těchto znameních se rodí ty nejúžasnější ženy Foto: Ground Picture / Shutterstock
Publikováno:
4 min

Čím je žena úžasná? V první řadě jde hlavně o empatii, žena, která nesoucítí s ostatními a je k lidem chladná, obecně není považována za úžasnou. Dále jde o sílu vůle a schopnost romantiky. Také chytré ženy se považují za úžasnější. Říkají o vás ostatní, že jste úžasná?

Nejde pouze o to, splnit požadavky kohokoli, kdo se mihne kolem. Jde primárně o sebevědomí a schopnost být si jista svými vlastními hodnotami. Jste taková vy? V tomto článku se dozvíte, do kterých znamení zvěrokruhu se rodí ženy, které jsou obecně považovány za nejúžasnější. Zjistíte i důvod, proč tomu tak je.

Rak (22. června – 22. července)

Znáte dobře své hodnoty a nenecháte si nic líbit, pokud vás někdo využívá a vy to zjistíte, zároveň ale dokážete být hodně milá. Ačkoli cizím lidem vůbec nedůvěřujete, jakmile potřebují vaši pomoc, nemáte problém jim vyhovět. Jakmile si někdo získá vaši důvěru, stanete se velmi loajální a pravidelně zjišťujete, jak se dotyčnému jedinci daří a zda něco nepotřebuje. Co se týče romantiky, hledíte více na potřeby druhého než na vaše vlastní. Také svou rodinu milujete a uděláte pro ni cokoli, aby nikdo z vašich příbuzných nestrádal. Dokážete všem dobře poradit. Spousta lidí o vás tvrdí, že jste úžasná, myslí si to většina vašich přátel.

Ryby (19. února – 20. března)

Jste citlivá duše, a to je na vás to kouzelné. Pro ostatní byste se rozdala, ale pokud vás někdo využívá, naštvete se na něj. A to je v pořádku, není na tom nic špatného. Máte velmi silnou osobnost a své koníčky, kterých byste se nikdy nevzdala. Máte smysl pro umění a uvnitř jste romantická duše. Přesně víte, co říci, abyste uklidnila někoho, kdo se trápí. Umíte se vcítit do ostatních lidí, proto vás lidé ve vašem okolí mají tak rádi a myslí si, že jste úžasná. Ačkoli jste občas hodně náladová, nikdy vám to nevydrží dlouho. Ve světě chcete mír, proto na nikoho bezdůvodně nekřičíte.

Jste citlivá duše
Jste citlivá duše | Zdroj: Ollyy / Shutterstock

Váhy (23. září – 23. října)

Vaše povaha je úžasná proto, že jste nesmírně spravedlivá a chcete, aby se všemi bylo zacházeno stejně. Rovnocennost ras, pohlaví i kultur je pro vás natolik důležitá, že se vždy postavíte za jedince, s nimiž není zacházeno nejlépe. Dennodenně konáte dobré skutky, aniž byste něco žádala na oplátku. Také znáte své hodnoty, víte, že pokud si někdo myslí, že jste slabá jen proto, že jste hodná, tak to se šeredně mýlí. Dobří lidé vám říkají, že jste úžasná. Lidé, kteří vás chtěli změnit k obrazu svému, vám říkali, že nemáte žádnou osobní hodnotu, neuspěli a také vás nezajímali. To je správný postup. Víte, že kolem sebe máte lidi, kteří si vás váží a vy si můžete vážit jich.

Býk (20. dubna – 20. května)

Nenecháváte si do ničeho mluvit, ale také vám nedělá problém vyslechnout si jiné lidi, když jsou v nesnázích. Máte silnou osobnost, kterou nemá jen tak ledajaká žena. Navíc disponujete silným šarmem, který dokáže okouzlit celé okolí. Máte-li řešit problém, díváte se na něj z logického hlediska, a proto vám nedělá potíže lehce vyřešit potíže kohokoli. Rozdáváte cenné rady. Také co se týče romantiky, nikdo se s vámi nemůže rovnat. Toto všechno z vás dělá jednu z nejúžasnějších žen, které se kdy narodily.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

To, co se lidem na vás nejvíce líbí a díky čemuž jste tak úžasná, je fakt, že ve všem máte pořádek a stíháte dělat absolutně vše. Dokážete si svůj život zorganizovat tak, že stíháte tvrdě pracovat, být s přáteli i rodinou a ještě vést partnerský život, jste-li zrovna ve vztahu. Vaše vysoká pracovní morálka je hlavní věc, která lidi na vás fascinuje. Stíháte dělat svou práci a pomáhat svým spolupracovníkům tak, aby se vše krásně stihlo do konce směny. Jste jedna z nejpodivuhodnějších a nejúžasnějších žen, které kdy chodily po tomto světě.