Předpověď andělů na týden: Berani by se měli vyhýbat hádkám, Vodnáři začnou zlepšovat své domovy

Předpověď andělů na týden: Berani by se měli vyhýbat hádkám, Vodnáři začnou zlepšovat své domovy Foto: Zwiebackesser / Shutterstock
Publikováno:
5 min

Stále jsme v období Lva, takže nás čeká ještě několik bouřlivých týdnů. A ten nadcházející nebude výjimkou. Přechod do znamení Lva s sebou přinesl obrovské množství energie, což mnohým znamením vyhovuje.

Mnozí z vás se i tento týden pustí do ambiciózních projektů, jak v práci, tak i doma. Většina klidnějších znamení naopak bude mít tendenci zkoumat hlubiny vlastní duše. Podívejte se, co andělé předpovídají na tento týden právě vašemu znamení.

Beran (21. března – 19. dubna)

Berani, připravte se na týden plný energie a odhodlání, který odráží vaši odvážnou a ambiciózní povahu. Týden začíná přílivem energie směrem k vašemu domácímu životu, ať už se jedná o zahájení projektu rekonstrukce nebo řešení rodinných záležitostí. Po zbytek týdne dbejte na to, abyste svou asertivitu směřovali spíše do produktivního dialogu než do konfrontací.

Býk (20. dubna – 20. května)

Býci, očekávejte období pomalého a stálého pokroku, který koresponduje s vaší vytrvalou a trpělivou náturou. Týden začíná ve znamení rodiny. Je to skvělá doba pro zkrášlení vašeho domova nebo pro trávení kvalitního času s rodinou. Od poloviny týdne začnou nabírat na důležitosti finance a vaše sebeúcta. Přesuňte své emocionální zaměření na finance, majetek nebo osobní hodnoty.

Blíženci (21. května – 21. června) 

Blíženci, očekávejte období podnětných rozhovorů a intelektuálních aktivit. Tento týden se vyznačuje důležitostí komunikace, což by mohlo vést k živým rozhovorům, novým příležitostem k učení nebo vzrušujícím krátkým výletům.

Blížence čekají zajímavé rozhovory
Blížence čekají zajímavé rozhovory | Zdroj: garetsworkshop / Shutterstock

Rak (22. června – 22. července) 

Raci, očekávejte období introspekce a emocionální hloubky. Možná se dokonce ponoříte do podvědomí a skrytých problémů. To vás může ve finále inspirovat k zamyšlení nad sebou samými nebo vynést na světlo skryté emoce.

Lev (23. července – 22. srpna)

Týden začne zaměřením na vaši osobní identitu, vzhled a sebevyjádření. Což vás může inspirovat k tomu, abyste na sebe upozornili a sebevědomě se prosadili. V polovině týdne zažijete posun svého emocionálního zaměření směrem k vnitřnímu světu, snům nebo skrytým aspektům svého života.

Panna (23. srpna – 22. září)

Na začátku týdne vyjdou na světlo nové informace, které vás nejspíše zaskočí. Ke konci týdne naberou na důležitosti rozhovory o vaší osobní identitě, vzhledu nebo sebevyjádření. Je to výborná doba pro vyjádření své povahy, svých potřeb a plánování osobních cílů.

Váhy (23. září – 22. října)

Váhy, očekávejte období společenské harmonie a osobního růstu. Celý týden se ponese v duchu důležitých přátelských vztahů. Určitě se svými nejbližšími kamarády něco podnikněte. Jako Váhy totiž přirozeně vynikáte ve společenském prostředí a toto období by pro vás tak mohlo být obzvláště příjemné.

Štír (23. října – 21. listopadu)

Jako Štíři jste přirozeně přitahováni k prozkoumávání hlubin a tento týden budete vyloženě ve svém živlu. Budete mít tendenci řešit složité filozofické otázky a problémy. V profesním životě vneste energii a asertivitu do svých osobních cílů. Vaše štíří rozhodnost a odvaha vám pomohou chopit se příležitosti a sebevědomě prosazovat svá přání.

Štíři budete chtít řešit složité problémy
Štíři budete chtít řešit složité problémy | Zdroj: fizkes / Shutterstock

Střelec (22. listopadu – 21. prosince) 

Ze začátku týdne budete řešit hlavně otázky týkající se financí, majetku nebo osobních hodnot. Ke konci týdne se zaměříte více na kariéru nebo úvahy o vašich profesních cílech. Využijte svou prozíravost a přizpůsobivost, abyste z těchto příležitostí vytěžili co nejvíce.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Kozorozi, připravte se na období disciplinovaného růstu a praktického plánování. Do svých finančních záležitostí musíte vnést jasnou strukturu a začít být v utrácení peněz a ve finančních otázkách obecně organizovanější, jinak se svých vleklých potíží nikdy nezbavíte.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Tento týden s sebou přináší změny ve vašem domově. Jako Vodnáři přirozeně tíhnete k pokroku a inovacím, proto pro vás může být tento čas velmi zábavný a přijdete s mnoha nápady na pozitivní změny v domácnosti.

Ryby (19. února – 20. března)

Pamatujte, Ryby, že vaše intuice, soucit a tvořivost patří k vašim nejsilnějším stránkám. Tento týden představuje směs introspektivního zkoumání, emocionální tvořivosti a intelektuální hloubky, což vám dokonale vyhovuje. Užijte si to.