To nejpříjemnější překvapení, jaké můžete partnerovi přichystat podle znamení zvěrokruhu

To nejpříjemnější překvapení, jaké můžete partnerovi přichystat podle znamení zvěrokruhu Foto: Viorel Sima / Shutterstock
Publikováno:
4 min

Jak vztah pokračuje, můžeme ztratit kreativitu, co se týče uspořádání překvapení pro partnera. Proč mu neudělat překvapení, které mu dokáže, že ho neustále milujeme? Sepsali jsme pro vás, co nejvíce potěší každé znamení zvěrokruhu.

Pokud se náhodou stane, že jste toto překvapení partnerovi v minulosti již přichystali, nezoufejte. Bude skvělé to jednou za čas zopakovat, nic tím nezkazíte. Partner uvidí, že jste k němu všímaví. Zopakujete totiž něco, co mu udělalo velkou radost. Podívejte se, co nejvíce potěší právě vašeho partnera.

Beran (21. března – 19. dubna)

Vezměte ho na romantické dobrodružství, které mu zvýší hladinu adrenalinu v krvi. Můžete-li, vezměte ho na výlet např. na plachtění, skvěle se pobavíte a uspokojíte jeho stránku žíznící po vzrušujících aktivitách.

Býk (20. dubna – 20. května)

Vsaďte na dobré jídlo, překvapíte ho a uděláte mu velkou radost. Netradiční jídla, která ale chutnají výborně, ho potěší a dokážou mu, že se o něj stále zajímáte. Nejvíce ho potěší, pokud mu jídlo připravíte sami nebo ho pozvete na společné vaření.

Blíženci (21. května – 21. června)

Tento partner miluje zábavu a svou oblíbenou hudbu. Proč tyto dvě věci neskloubit? Zjistěte, jaká je jeho nejoblíbenější hudba, a podívejte se, zda jeho nejoblíbenější umělec nepořádá v blízké době koncert. Sdílení jeho koníčků s vámi ho též udělá velmi šťastným.

Rak (22. června – 22. července)

Hodně se mu líbí umění a klid. Nejlepší překvapení, které pro něj můžete připravit, je pozvat ho na rande do muzea či do planetária. Pokud se rozhodnete pro muzeum, nikam nespěchejte a držte se jeho tempa. Bude uchvácen a ocení, že mu dáte prostor se porozhlédnout.

Lev (23. července – 22. srpna)

Drama neodmyslitelně patří k jeho životu, bude proto mile překvapen, pokud ho pozvete do divadla na nějaké to dramatické představení. Mělo by se jednat o něco, co ho nadchne, komediálními představeními rovněž nepohrdne. Začne se na vás dívat ze zcela nového úhlu pohledu.

Panna (23. srpna – 22. září)

Miluje literaturu, tudíž knihy. Tohoto partnera mile překvapí, když mu seženete první vydání knihy z jeho oblíbeného žánru. Pokud nemáte na tyto knihy nos, bude se mu zamlouvat, když podniknete společný výlet do knihkupectví, aby si vybral sám.

Váhy (23. září – 23. října)

Chcete-li mu udělat opravdovou radost, stačí mu, když vymyslíte společný program se silně romantickou tematikou. Nezapomeňte se vhodně obléknout. Nemáte-li nápady, piknik v přírodě je skvělý začátek, který vašeho přírodumilujícího partnera rozhodně neurazí.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Je soutěživý typ a zároveň si rád ověřuje fakta, navíc má rád duchovno a teorii posmrtného života. S tím a trochou kreativity se už dá pracovat, že? Nezapomeňte, že musí mít vždy pravdu, proto ho chvalte vždy, když řekne něco užitečného či moudrého nebo bude vyhrávat během vaší společné hry.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Tento partner jasně ví, co chce – touží po společném výletu, ideálně za poznáváním jiných kultur. Vše, co se týče neznáma a cizích zemí, ho nadchne. Navrhněte mu společný výlet, chcete-li ho překvapit.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Návštěva lázní je ideální volba pro překvapení Kozoroha i vyznání lásky. Pokud si z nějakého důvodu nemůžete pobyt v lázních dovolit, uspořádejte odpočinkový den bez práce pro vašeho miláčka a dopřejte mu amatérskou masáž, která ho uvolní.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Je mnoho způsobů, jak uspokojit jeho nikdy nekončící potřebu vynikat a dělat to, co ostatní dělají málokdy. Meditace je skvělý způsob, jak uklidnit tělo i ducha. Pokud neposedíte na místě, můžete mu navrhnout, že pomůžete lidem či zvířatům v nouzi – společně.

Ryby (19. února – 20. března)

Nejlepší způsob, jak překvapit tohoto partnera, je přihlásit ho do výtvarné soutěže bez jeho vědomí. Přestože se může ocitnout v šoku, bude moci předvést svou kreativní stránku. Alternativně můžete koupit plátno a nechat ho tvořit nebo něco vytvořit společně.