Velký horoskop lásky na konec srpna: Panny musí dát partnerovi prostor, Kozorohy čeká miminko

Velký horoskop lásky na konec srpna: Panny musí dát partnerovi prostor, Kozorohy čeká miminko Foto: oscargutzo/ Shutterstock
Publikováno:
5 min

Koncem léta budou mnohá znamení řešit vztahové problémy. Klíčem je komunikace, vzájemná otevřenost a upřímnost. Konec léta přináší některým znamením vítr do plachet, jiným jej však naopak sebere.

Poměrně dost párů totiž bude řešit nějaké konflikty a v zájmu zachování rodinné pohody budou muset přistoupit na mnoho kompromisů. Dost nezadaných jedinců má dobré šance na nový vztah.

Beran (21. března – 19. dubna)

Berani mohou mít v druhé polovině srpna se svými partnery několik nedorozumění a konfliktů. Vašim partnerům vadí, že se jim dostatečně nevěnujete a jejich výtka je oprávněná, protože většinu času nyní trávíte prací. Musíte se pokusit najít rovnováhu mezi osobním a pracovním životem. Nezadaní Berani budou až nezvykle nesmělí, není to ale žádná tragédie, protože hvězdy vám v tomto období setkání se spřízněnou duší nevěstí. Nemusíte se tedy bát, že byste si nechali pravou lásku proklouznout mezi prsty. 

Býk (20. dubna – 20. května)

Váš horoskop lásky vypadá více než slibně. Vaše pouto s partnerem se posílí a budete si užívat harmonii. Zlepší se intimita ve vztahu a čekají vás i nějaké zábavné společné aktivity. Svobodní Býci potkají někoho zajímavého a váš vztah pokvete. S žádnými závazky však nespěchejte. 

Blíženci (21. května – 21. června) 

Zadaní Blíženci budou spokojeni a budou si užívat dobrého vztahu se svými partnery. Emocionální spokojenost spojená s dobrým sexuálním životem jsou nejlepší ingredience pro skvělé partnerství. Nezadané čeká bouřlivý romantický zážitek. 

Blíženci si budou užívat se svými partnery
Blíženci si budou užívat se svými partnery | Zdroj: Svitlana Sokolova/ Shutterstock

Rak (22. června – 22. července) 

Raci se bohužel nevyhnou sporům a hádkám kvůli problémům souvisejícím s prací a finanční situací. Snažte se nevybíjet si frustraci z práce na svých nejbližších. Nezadaní zůstanou nadále single, vypadá to ale, že vám to takhle prozatím vyhovuje.

Lev (23. července – 22. srpna)

Lvy bude poněkud trápit nevýrazný, nudný a rutinní vztah. Jediným možným řešením je snažit se vztah okořenit vzrušujícími zážitky. Trocha adrenalinu a společného dobrodružství vašemu vztahu jen prospěje. Nezadaní Lvi budou hledat nezávazný vztah bez jakýchkoliv podmínek. Je dobré se bavit a užívat si, ale buďte ke svému protějšku upřímní.

Panna (23. srpna – 22. září)

Panny by se nad sebou měli trochu zamyslet a dát svému partnerovi tolik potřebný respekt a prostor. Jinak hrozí, že vztah přestane fungovat. Panny, které jsou single, budou poněkud zmatené a nebudou si jisti tím, co chtějí. Doporučujeme dát si pauzu, užívat si platonických vztahů a trávit čas se svými blízkými.

Váhy (23. září – 22. října)

Váhy budou čelit některým výzvám kvůli jejich egu. Nebuďte fixovaní na problémy, buďte přizpůsobiví. Váš partner není váš soupeř, ale spojenec. Myslete na to. Nezadaným Vahám se nebude dařit navázat vztah s objektem svého zájmu.

Štír (23. října – 21. listopadu)

Páry si mohou navzájem příliš zasahovat do života, což způsobuje napjaté domácí prostředí. Prostor je mezi partnery velmi důležitý, snažte se dát své drahé polovičce více prostoru a zároveň si uhájit ten svůj. Nezadaní Štíři nebudou vědět kam dřív skočit, potkáte totiž hned několik velmi zajímavých lidí. 

Prostor je mezi partnery velmi důležitý
Prostor je mezi partnery velmi důležitý | Zdroj: Krakenimages.com/ Shutterstock

Střelec (22. listopadu – 21. prosince) 

Střelci, kteří mají nedořešené minulé vztahy by konečně mohli dospět k nějakému závěru. Vypadá to na uzavření ve velmi přátelském duchu. Svobodní Střelci se budou cítit poněkud osaměle. U zadaných nenastanou žádné výraznější změny.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Kozorozi si budou i nadále užívat spokojeného vztahu. Ti z vás, kteří přemýšlejí o založení rodiny, by se měli začít snažit. Konec léta je totiž vhodnou dobou pro početí. Nezadaní Kozorozi mohou být zamilovaní do staršího partnera, jak se ale říká, věk je jen číslo. Pracujte na porozumění a kompatibilitě. 

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Milí Vodnáři, pokud chcete, aby byl váš vztah vzrušující a neskomíral, musíte se svým partnerem dělat stimulující a vzrušující věci. Můžete se tak dopracovat i k více než uspokojivému sexuálnímu životu. Nezadaní se sice zamilují, ale budou váhat s odhalením svých skutečných citů.

Ryby (19. února – 20. března)

Ryby zažívají náročné období. Není divu, že váš partner a rodina trpí. Snažte se jim více věnovat a projevovat jim svou lásku. Nezadané Ryby mohou dostat ze samoty strach a budou se snažit nebýt za žádnou cenu sami. Není to však nejlepší cesta.