Horoskop na rok 2024: Raci zazáří kreativitou, Panny mohou získat staré místo

Horoskop na rok 2024: Raci zazáří kreativitou, Panny mohou získat staré místo Foto: Golden Dayz / Shutterstock
Publikováno:
5 min

Do každého nového roku vstupujeme s přesvědčením, že bude mnohem lepší než ten předchozí. Výsledek mnohých z nás je zklamání, že jsme nedodrželi ani předsevzetí. Ale někdy tomu tak není a rok si vychvalujeme. Co vás potká v roce 2024?

Úžasnou zprávou je, že rok bude převážně dobrý pro všechna znamení zvěrokruhu. Někdy zaškobrtneme, ale své chyby napravíme. Na nenávist není čas. Jupiter, který na nás bude mít vliv v květnu, nám pomůže dosáhnout našich cílů. Jaký měsíc bude váš nejlepší? A co vás vlastně čeká v roce 2024?

Beran (21. března – 19. dubna)

Po celý rok budete silně motivováni jít si za svými sny. Jste-li věřící, nezapomeňte v polovině roku navštívit svaté místo. Máte-li partnera, nemusíte se bát nevěry ani hádek. Máte-li soudní spory, tento rok je vyřešíte, a to svými schopnostmi.

Šťastný měsíc: duben – přestanete se litovat a váš pocit osamělosti zmizí

Býk (20. dubna – 20. května)

Něco jste v roce 2023 neukončili a nyní nastal čas to změnit. Od května můžete očekávat velkou finanční hotovost. Tu využijete k nákupu dárků pro příbuzné, s nimiž již nejste v kontaktu. Je možný příchod miminka, pokud po něm toužíte.

Šťastný měsíc: únor – věci, které vás dříve štvaly, vás již nerozhodí

Blíženci (21. května – 21. června)

Nic vás nezastaví, rozhodnete se změnit svůj život od základů. Vaše zvídavá stránka vás donutí zkoušet něco nového. Již od ledna se můžete těšit na spokojený partnerský život. Po říjnu se však vše zhorší a možná si začnete hledat nového partnera.

Šťastný měsíc: červenec – vaše finanční stránka se zlepší, můžete si najít nové zaměstnání

Rak (22. června – 22. července)

Využijete svou kreativní stránku. Pokud sháníte zaměstnání, využijte ji také k získání práce. Začněte se živit psaním básní, malířstvím či spisovatelstvím – podle toho, co vás zajímá nejvíce. Také se připravte na dlouhé cesty, ať už pracovní či soukromé. Váš přítel se brzy může změnit v partnera.

Šťastný měsíc: prosinec – poštěstí se vám strávit vánoční svátky s někým, na kom vám záleží nejvíce

Lev (23. července – 22. srpna)

Odvaha a ambice vám rozhodně chybět nebudou. Zaměříte se na své plány a uspějete. Dejte si ale pozor na stres, ten vás může připravit o drahocenný čas tím, že se vám několik týdnů nebude chtít nic dělat. Partnerský vztah bude nekonfliktní až do poloviny října.

Šťastný měsíc: červen – na obzoru je svatba či registrované partnerství, také můžete být povýšeni

Panna (23. srpna – 22. září)

Pokud se chcete vrátit do zaměstnání, které jste opustili, v roce 2024 můžete. Po celý rok nehrozí výrazné hádky, nebudete je totiž chtít zažít a vaše emoční inteligence stoupne. Milujete-li někoho, své vyznání neodkládejte, jinak se rozhodne pro někoho jiného.

Šťastný měsíc: říjen – na rozdíl od ostatních lidí bude váš partnerský život vzkvétat, protože komunikace u vás bude na prvním místě

Váhy (23. září – 23. října)

Tento rok strávíte společensky. Překvapí vás, kolik lidí, se kterými jste se rozhádali, vyhledá vaši společnost a poprosí vás o odpuštění. Své našetřené peníze utratíte převážně za cestování. Kdykoli se budete potřebovat rozhodnout, poradíte se se svým příbuzenstvem. Poradí vám dobře. Partnerství se výrazně zlepší.

Šťastný měsíc: březen – budete mít dostatek práce i času na přátele

Štír (24. října – 21. listopadu)

Začátek roku nebude nejšťastnější, ošklivě se pohádáte s někým, kdo je vám blízký. Později si to budete hodně vyčítat. Chcete-li vycestovat, budete moci. Láska poroste, ale v říjnu se s partnerem nemusíte pohodnout, vina bude na obou stranách. Můžete se zamilovat do někoho jiného.

Šťastný měsíc: duben – vše, co tento měsíc uděláte, se vám podaří. Budete mít hodně elánu i sebevědomí.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Doba, kdy se vám nic nedaří, nyní skončí. Stanete se i méně pohodlnými, což vám zaručí spokojený život ve všech oblastech. Abyste dosáhli co největšího štěstí, měňte všechny aspekty svého života. Vy sami budete nejlépe vědět, zda se bude jednat o práci, vztah či domov.

Šťastný měsíc: listopad – se svým partnerem strávíte nejvíce času a vzájemně si vyznáte lásku mnoha způsoby

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Vaše psychické problémy vám v roce 2023 nedovolily dokončit tolik projektů. Nyní přichází čas, kdy budete mít dostatek sil na jejich obnovu a zdárné dokončení. Partner bude spokojen jen tehdy, když mu budete dávat dárky. Můžete se s někým seznámit, zatím jako přátelé, ale může se to kdykoli změnit.

Šťastný měsíc: květen – přijde duševní uzdravení, nebudete mít tolik starostí

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Porozumění v lásce je hlavní cíl tohoto roku. Budete se snažit partnera pochopit a nakonec se vám to podaří. Vaši přátelé a rodina vás plně podpoří ve všech vašich rozhodnutích. Jste-li svobodní, potkáte člověka, který má stejné smýšlení jako vy. A ani nebydlí moc daleko, stačí pouze hledat.

Šťastný měsíc: červen – vaše vztahy s lidmi se citelně zlepší, dosáhnete harmonie

Ryby (19. února – 20. března)

Kreativita vám rozhodně chybět nebude, navíc začnete být vytrvalejší ohledně vašich cílů. Od června počítejte s nedorozuměními v partnerském životě. Pokud nebudete ochotni se vzájemně domluvit, tento vztah může skončit, pokud nežijete v manželském svazku.

Šťastný měsíc: leden – nový rok pro vás znamená nový začátek, je-li zapotřebí něco měnit