V těchto 5 znameních se rodí ty nejúžasnější babičky

V těchto 5 znameních se rodí ty nejúžasnější babičky Foto: fizkes / Shutterstock
Publikováno:
4 min

Úžasná je každá babička, které záleží na zdraví a budoucnosti vnoučete. Nezáleží na tom, zda biologického či adoptovaného. Ovšem některé pramatky mají takový charakter, že o nich ostatní lidé prohlašují, že jsou nejlepší babičky. Patříte mezi ně?

Nejúžasnější babičky nejsou takové, které svým dětem dovolí všechno. Jsou to ty, které jsou milé a hodné, ale zároveň dokážou svým vnoučatům vysvětlit, co smějí a co už ne. Některá znamení jsou v tomto nejlepší. Patříte i vy mezi ty nejúžasnější babičky? Podívejte se, zda jste se narodila s předpoklady, aby vás vaše vnouče chválilo všude, kam se hne.

Ryby (19. února – 20. března)

Na budoucnosti dětí vašich dětí vám opravdu záleží, a proto je vedete ke kreativitě již od útlého věku. Učíte je oceňovat umění a také ho vytvářet. Nehledě na to víte moc dobře, jak těžké to je, pokud na vás někdo blízký křičí a demotivuje vás. Jste hodně podporující babička, která svým vnoučatům pomáhá na cestě za jejich sny. Učíte je, že pokud se pro něco rozhodnou, nic není nemožné. Taktéž je učíte, že pokud budou pomáhat druhým, lidé si jich budou vážit. Také jim vysvětlujete, jak důležitá je pomoc zvířatům, rostlinám i životnímu prostředí.

Blíženci (21. května – 21. června)

Nemáte před svými vnoučaty žádné tajemství, učíte je upřímnosti. Pro váš vztah s vnoučaty je vzájemná důvěra velmi důležitá. Vaši osobnost ocení hlavně tehdy, když se u nich projeví puberta. Nejste ten otravný typ prarodiče, který je příliš zvědavý a nedá svým vnoučatům možnost být v klidu o samotě či se svými přáteli. Jste extrémně milá i na kamarády svých vnoučat, chováte se k nim stejně mile jako ke svému vlastnímu vnoučeti. Právě to z vás dělá tak úžasnou babičku.

Pro váš vztah s vnoučaty je vzájemná důvěra velmi důležitá
Pro váš vztah s vnoučaty je vzájemná důvěra velmi důležitá | Zdroj: fizkes/ Shutterstock

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Nehledě na to, čím se vaše vnoučata proviní, vy budete stále stát při nich a neopustíte je. Dokážete se za ně porvat, chováte k nim velkou loajalitu. Pokud něco provedou, nikdy se na ně nenaštvete bezdůvodně, vždy budete chtít znát všechny podrobnosti, včetně toho, proč to udělali. Jste žena, která miluje svou rodinu a vytoužila si ji. Nechcete se svými vnoučaty trhat pouto, uděláte vše pro to, abyste s nimi i nadále vycházela.

Býk (20. dubna – 20. května)

Vždy víte, co je pro vaše vnoučata nejlepší. Možná nemají všechno, co potřebují, ale učí se, že ne všechno si mohou dovolit a ne všechno potřebují. Máte s nimi obrovskou trpělivost, chováte se k nim, jako by byly vaším pokladem. Také je učíte dovednosti, kterou nemá jen tak někdo – umět odpouštět a být vděční za to, co mají. Bohužel máte tendenci děti překrmovat a rozmazlovat dobrým jídlem, což vaše vnoučata jistě oceňují, ale vy se za to proklínáte. Pokud máte málo peněz, raději je investujete do svých vnoučat, než abyste si něco koupila sama. Jste na svá vnoučata hrdá, a proto chcete, aby měly tu nejlepší budoucnost, o níž se jim ani nesnilo, a to jen proto, že budou vděčná za všechno, co je v životě potká.

Váhy (23. září – 23. října)

Ačkoli máte své dny, kdy svým vnoučatům nedokážete říci ne, jste spravedlivá a touto cestou vedete i své děti. V konečném důsledku vychováte vnouče, které není náladové a které ví, na čí stranu se postavit. A to je přesně to, co z vás dělá jednu z nejúžasnějších babiček celého zvěrokruhu. Ke svým vnoučatům chováte naprosto přátelský vztah, nevyžadujete autoritu, pokud jsou na vás vaše vnoučata hodná. Jste schopna opětovat dobro dobrem, a proto jste svými vnoučaty považována za tu nejlepší babičku na širém světě. Také ona, když dospějí, jako jedna z mála umějí plně soucítit s ostatními lidmi i jinými živými bytostmi, vědí, že pokud nechtějí, aby se k nim ostatní chovali špatně, musejí pro to také něco udělat, a že nic není zadarmo.