Předpověď andělů na pátek: Panny vystrčí růžky a Berani budou neúprosní

Předpověď andělů na pátek: Panny vystrčí růžky a Berani budou neúprosní Foto: Nikki Zalewski / Shutterstock
Publikováno:
4 min

Pátek se pro většinu znamení ponese v poměrně konfrontačním duchu. Ostře se projeví i některá jindy velmi mírná znamení.

Jestli jste se těšili na to, že poslední pracovní den strávíte v klidu a pohodově si pak přejdete do víkendového módu, zbystřete. Mnohá znamení totiž budou mít až nezvykle bojovnou náladu, takže se mějte na pozoru. Andělé se vás sice budou snažit chránit, ale dnes skutečně nebudou vědět, kam dřív skočit.

Beran (21. března – 19. dubna)

V pátek se rozhodně nebudete držet zpátky a najdou se i tací, kteří z toho rozhodně nebudou mít radost. To vás ovšem ani v nejmenším neznepokojuje. Vy dnes prostě budete vše nazývat pravými jmény.

Býk (20. dubna – 20. května)

Možná chcete mít pochopení pro chyby a nedostatky kolegy, ale ve skutečnosti nemáte jinou možnost než na ně upozornit. Víte, že pokud je nyní přehlédnete, téměř jistě se stejných chyb dopustí později znovu. 

Blíženci (21. května – 21. června) 

Možná dokážete v okamžiku změnit směr, ale ne každý s vámi tuto schopnost sdílí. Takže se nedivte, že se na vás dnes někdo oboří. Přiměje vás to k zamyšlení? Jistěže ne, ačkoli trocha sebereflexe by opravdu neškodila.

Rak (22. června – 22. července) 

Andělé připomínají, že pokud dnes pro přítele uděláte laskavost, později vám vyjde vstříc, až to budete vy, kdo bude potřebovat pomoc. Dobré skutky jsou vždy odměněny, to je základní zákon vesmíru.

Dobré skutky jsou vždy odměněny
Dobré skutky jsou vždy odměněny | Zdroj: Billion Photos / Shutterstock

Lev (23. července – 22. srpna)

Vaše bujná fantazie je obecně dobrá věc, ale může být také problémem, pokud si myšlenky ve vaší hlavě začnou žít vlastním životem. Rozhodně si můžete představovat, že dnes dosáhnete velkých cílů, ale nezapomínejte, že úspěch je třeba si zasloužit.

Panna (23. srpna – 22. září)

Mírný přístup k problému zjevně nefungoval a nyní je třeba k jeho řešení přistoupit přímočařeji. Pokud je to nutné, postupujte tvrdě vůči lidem, kteří netáhnou za jeden provaz. Pro příživníky už není místo.

Váhy (23. září – 22. října)

Věci mají vždy nějaké důsledky, a pokud budete mít tuto skutečnost na paměti, je méně pravděpodobné, že budete jednat způsobem, který vyvolá negativní reakci lidí, kteří si myslí, že jste příliš tvrdí. Jako Váhy byste měli být schopni chápat i jejich úhel pohledu. 

Štír (23. října – 21. listopadu)

Davkrát měř, jednou řež. Dnes to platí dvojnásob. Zkontrolujte si veškerá fakta a čísla klidně i třikrát, než něco podepíšete nebo odevzdáte, protože andělé dnes varují před obrovskou chybou. Trocha opatrnosti by vás mohla zachránit před pořádným trápením.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince) 

Pokud vás dnes přítel požádá o názor, musíte k němu být upřímní, i když to není to, co chce slyšet. Možná vám za to nepoděkuje teď, ale určitě k tomu dojde později, až si uvědomí, že to byla rada, kterou skutečně potřeboval slyšet.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Běžné záležitosti by vám dnes mohly zabrat větší porci času a energie, než jste čekali, ale to nebude takový problém, pokud požádáte kolegy o pomoc. V minulosti jste toho pro ně udělali dost a nyní mohou udělat něco oni pro vás.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Možná nejste schopni brát vážně to, co milovanou osobu trápí, ale nezlehčujte její obavy. To, co vám připadá jako maličkost, má pro ně osobně zřejmě obrovský význam. 

Ryby (19. února – 20. března)

Možná se vám v posledních dnech nechtělo převzít vedení, ale nyní je to nezbytné. Přátelé a kolegové od vás očekávají, že jim půjdete příkladem, a to nemůžete dělat, když se skrýváte ve stínu. Vyšší prestiž je nutností, ne volbou.