Láska je ve vzduchu: Ryby budou lákadlem pro druhé, Kozorozi střetnou lásku svého života

Láska je ve vzduchu: Ryby budou lákadlem pro druhé, Kozorozi střetnou lásku svého života Foto: PeopleImages.com - Yuri A / Shutterstock
Publikováno:
4 min

Některým znamením se blýská na lepší časy v lásce! Láska je všude kolem nás, stačí se jí jen otevřít a věřit, že vše je tak, jak má být. Přinášíme vám přehled šťastných znamení, kterým se otevřou dveře k novým romantickým příležitostem. Jste vy mezi vyvolenými, kterým se na konci měsíce v lásce blízká na lepší časy?

Některým z nás se koncem měsíce naskytnou nové možnosti v oblasti lásky a vztahů, ať už jsme svobodní, nebo ve vztahu. Hvězdy prozrazují, že některá znamení mohou očekávat značné vzrušení v oblasti osobních vztahů. Jestliže jste jedním z těchto znamení, můžete se těšit na nečekané změny ve vašem milostném životě. Čeká vás období plné romantiky, nových začátků nebo možná i zásadních rozhodnutí. Pojďme se tedy podívat, kterým znamením hvězdy v lásce hrají do karet. 

Ryby (19. únor – 20. březen)

Ryby, vám se na konci měsíce dostane nečekané pozornosti. Opačné pohlaví kolem vás bude doslova poletovat a nenechá vás bez povšimnutí. Budete ze sebe vyzařovat energii, která bude pro druhé lákadlem a díky které budete mít možnost střetnout se s lidmi, kteří by si vás jindy ani nevšimli. Využijte této skvělé příležitosti a důvěřujte hlasu svého srdce. Ať už díky tomu získáte dlouhodobý vztah anebo románek na jednu noc, nebraňte se tomu a užíjte si to!

Býk (20. duben – 20. květen)

Ve vašem životě se blýská na nový začátek. Dosud jste neměli možnost poznat, jak může být láska krásná a nekomplikovaná. Nezoufejte však. Každá zkušenost, kterou jste si v lásce zažili, vás formuje a dělá vás silnějším, ať se jednalo o zkušenot pozitivní, či negativní. Konec měsíce pro vás chystá nové zkušenosti, které vám dokáží, že láska může být jednodušší, než se zdálo. A vy si takovou lásku naprosto zasloužíte!

Blíženci (21. květen – 20. červen)

Poslední dny v měsíci pro vás mohou znamenat něco velkého. Jedná se o období, kdy nic není nemožné a mohou se dít velké věci, které absolutně zamíchají s vašim dosavadním životem. Buďte připraveni přijmout romantické příležitosti, které se vám naskytnou a mohou vám ukázat obzory, o kterých se vám ani nesnilo. Ať už jste ve vztahu, nebo svobodní, nebraňte se poddat své touze a okusit zakázané ovoce. Buď teď, nebo nikdy!

Nic není nemožé! Očekávejte velké věci
Nic není nemožé! Očekávejte velké věci | Zdroj: Ann Haritonenko / Shutterstock

Lev (23. červen – 22. srpen)

Konec měsíce vám nabídne příležitost rozhodnout se pro někoho, kdo vám je blízký. Nezalekněte se této nabízené možnosti objevit něco naprosto jiného a nového. Nechte se vést svými pocity a poslouchejte své srdce. Zamyslete se nad tím, jak se s daným člověkem cítíte a jak ovlivňuje váš život. Může se jednat i o člověka, nad kterým jste nikdy jako nad objektem své touhy ani nepomysleli, ale co není, může být. 

Kozoroh (22. prosinec – 19. leden)

Poslední dny měsíce vám do vaší cesty připletou někoho, kdo by se mohl stát láskou vašeho života. Mějte oči otevřené a všímejte si lidí okolo sebe. Buďte otevřeni lásce a všemu co je nové a neprobádané. Do života vám může vstoupit někdo, na koho jste celé ty roky čekali, vaše druhá polovina, která vás dokonale doplní. Díky tomuto člověku můžete konečně získat harmonii a duševní klid, po kterém tak toužíte. 

Štír (22 říjen – 22 listopad)

Přestaňte neustále zuřivě hledat lásku svého života. Zastavte se, nadechněte se, konec měsíce pro vás bude v obalsti lásky transformační. Když přestanete tlačit na pilu, budete velmi mile překvapeni tím, jak najednou vše půjde samo a láska vašeho života si k vám sama najde cestu. Zkuste se více zaměřit na sebe a uvidíte, že opačné pohlaví najednou budete mnohem více zajímat. Základem je začít nejprve milovat sebe, své chyby, své nedostatky a poté až začít milovat ostatní. 

Zdroj článku:
Autorský text