Cikánský horoskop na září:  Berany, ostré Dýky čeká důležitý rozhovor, Kozorozi, pracovité Podkovy se budou vzdělávat

Cikánský horoskop na září:  Berany, ostré Dýky čeká důležitý rozhovor, Kozorozi, pracovité Podkovy se budou vzdělávat Foto: Fernanda Flugel/ Shutterstock
Publikováno:
5 min

Cikáni byli vždy známí svými věšteckými schopnostmi. Není proto divu, že mají i vlastní horoskop o 12i znameních, které jsou v datech shodné s klasickým západním zvěrokruhem. Cikánská znamení určují osobnost i dovedou předvídat budoucí události.  

Cikánský horoskop sahá až do dob středověku a je proto jedním z nejstarších způsobů předpovědí. Postavení planet zde není tolik důležité, cikáni používají znalosti svých věštců, kteří ovládají čtení z karet či ruky.  

Beran - Dýka (21.3. - 20.4.) 

Dobývat a objevovat s chutí a odvahou pro život je pro vás dynamikou bytí. Spory chcete vždy vyhrát, ale nyní v září vás čeká hovor s partnerem, kde budete muset přistoupit na kompromis. Otevřená výměna názorů ale rozhodně nebude na škodu, je lepší si vše vyjasnit, jak to máte rádi. V práci pomůžete vyřešit některé neshody, poté přijde čas nových výzev, které vás nadchnou. 

Býk - Koruna (21.4. - 20.5.) 

Milujete bezpečí, jistotu, tradice a hlavně svou rodinu. Nyní máte tohle všechno a můžete si užívat domácí štěstí dle libosti. Přijde čas na přemýšlení o nových cílech, kterých chcete ještě letos dosáhnout. Trošku polevte v užívání si luxusu, září sice vaše finance posílí, ale už je také čas myslet na potřebnou střídmost. Nejste přece žádní snobi a majetek si chcete udržet a ne rozházet. 

Blíženci - Svíce (21.5. - 20.6.) 

Jste světlo ve tmě a lidé vás proto mají velmi rádi. Nyní budete mít spoustu šancí se družit, ale nezapomínejte trávit čas i s blízkými, aby jim to nebylo líto. Užívejte si a prohlubujte vztahy, které jsou doma velmi důležité. Mluvte otevřeně, přináší to daleko sladší ovoce než mlžení. Zpočátku budete v práci muset více plánovat, pak ale dostanete volnou ruku a vaše kreativita může vypučet na povrch. 

Rak – Kolo (21.6. - 21.7.) 

Jste jakoby pořád někde na cestě, proto je ve vás příliš rozporů a není snadné s vámi něco řešit. Mluvte jasně a věcně a zvlášť v lásce si ujasněte, co chcete. Vaše empatie se bude hodit v práci, kde budete tmelit tým a pomáhat. Přehodnoťte také své potřeby, nejvzácnější je zdraví a duševní pohoda. 

Lev - Hvězda (22.7. - 22.8.) 

Musíte být stále na očích a vidět ve svém okolí obdiv. Před partnerem se ale plně otevřete a sdílejte s ním své radosti i starosti. Vztah dostane nový rozměr. V práci vás čeká akční období, které může vést k postupu. Po své narozeninové sezóně byste si také měli udělat čas na klid a relax, kdy si srovnáte své myšlenky a najdete správnou rovnováhu mezi prací a rodinou. 

Panna - Zvonek (23.8. - 22.9.) 

Jste naprosto přesvědčení o tom, že dokonalost je věčná, proto také vše organizujete a plánujete. Pozor, aby to partnerovi nelezlo trochu na nervy, nezapomínejte s ním mluvit, být upřímní a také naslouchat. Začněte také více chodit mezi lidi, září je dobré pro vaši socializaci a nové aktivity. Veškeré letní starosti a radosti končí a je čas se posunout dál do nového bytí. 

Váhy - Mince (23.9. - 22.10.) 

Jste rozvážní a víte, že vše má dvě strany. Nesoudíte, naopak se snažíte porozumět, a proto vás mají lidé rádi. Nyní budete mít mnoho příležitostí trávit čas s rodinou i s novými lidmi, které pohltí vaše upřímnost. Jste jako stvořeni pro týmovou práci, držíte všechny kolem při sobě. Rovnodennost pro vás bude dnem resetu, kdy se opět nastartujete s novou chutí do života. 

Štír - Meč (23.10. - 21.11.) 

Jste znamením změny a transformace a teď je čas se srovnat s tím, co se změnilo ve vašem životě. Léto bylo ve znamení setkávání se s lidmi a vy přece jen potřebujete pro svůj klid samotu. Přichází pro vás čas, kdy budete moct zalézt a ujasnit si, v čem je váš nový život lepší a co by se dalo ještě vylepšit. 

Střelec - Sekera (22.11. - 21.12.) 

Jste znakem svobody a přežití, proto vás žene kupředu hlavně dobrodružství a poznání neznámého. Často také něco zajímavého vymyslíte, ale jen málo projektů jste dotáhli do konce. V září bude možnost některé nápady dokončit, ačkoli si na to možná nevěříte. Kdo jiný by si ale mohl troufnout na něco, čemu úplně nerozumí než vy? Důvěřujte si, buďte kreativní a vše se povede. 

Kozoroh - Podkova (22.12. - 20.1.) 

Vaše pracovitost a snaha je nade vše, dobře totiž víte, že nic není zadarmo. Snadné úspěchy jsou pomíjivé a nejisté a to nechcete. I proto vás s novým školním rokem čeká nějaké to nové vzdělávání, například kvůli kariérnímu postupu. Ukáže se vám i nová, výhodná budoucnost, které byste svým úsilím chtěli dosáhnout. 

Vodnář - Pohár (21.1. - 19.2.) 

Jste tolerantní idealisté, kteří chtějí stále poznávat něco nového. Na všem najdete něco pozitivního, proto vám život plyne s úsměvem na rtech. Nyní budete muset lehce zabrzdit v rozletu a poctivě zorganizovat všechny své starosti. Najdete i zase jiný pohled na život, novou perspektivu svých cílů. Vaše všestrannost vám pomůže. 

Ryby – Kaple (20.2. - 19.3.) 

Duchovno je pro vás důležité a jste stále trochu v mystickém oparu. Najít tu správnou rovnováhu mezi potěšením a povinnostmi je složité, ale vy si velmi dobře umíte srovnat své priority. Nyní budete mít skvělou příležitost si určit své hodnoty a najít správnou cestu k harmonii.