Bohatství podle horoskopu na září: Střelci si slušně přivydělají, Býci musejí šetřit

Bohatství podle horoskopu na září: Střelci si slušně přivydělají, Býci musejí šetřit Foto: Inside Creative House / Shutterstock
Publikováno:
5 min

Bude pro vás měsíc září výnosný? Pro většinu znamení ano. Slunce totiž bude pod vlivem znamení Panny, která je důsledné a kariérně založené znamení. Získáte bohatství náhle či vám k tomu dopomůže píle a důslednost?

Peníze jsou zapotřebí stále víc. Bez tvrdé práce se většinou nesypou. Naštěstí se naše pracovní morálka tento měsíc zlepší. Budete na tom lépe než doposud nebo vše zůstane při starém? Jedno je jisté – ztráta peněz nehrozí nikomu z nás. Musíme ale být opatrní a utrácet jen za věci, které skutečně potřebujeme. Přečtěte si, jak na tom podle zářijového horoskopu budete vy.

Beran (21. března – 19. dubna)

Díky sebevědomí se k vám peníze jen pohrnou. Můžete také obdržet drobný finanční dar od někoho z rodiny za vaši pomoc, aniž byste si o něj řekli. Bude lepší, když nikomu nebudete říkat, kolik peněz máte, lidé vám nyní budou závidět.

Posílení této vlastnosti vám zaručí lepší příjem: respekt k autoritám

Býk (20. dubna – 20. května)

Budete se muset snažit, abyste výrazně zlepšili váš příjem či hotovost. Jedině tvrdou prací přijdete k penězům. Bohužel budete tíhnout k demotivaci. Udělejte si na sebe čas a zjistěte, co by vás motivovalo k většímu výdělku.

Posílení této vlastnosti vám zaručí lepší příjem: oddanost, shovívavost

Blíženci (21. května – 21. června)

Máte velkou šanci přijít k velkým penězům. Jediná podmínka je, že se musíte trochu snažit. Nenechávejte práci na poslední chvíli, nebo se vám nakupí, vy ji nestihnete dokončit a přijdete o prémie. Volný čas si udělejte až ve chvíli, kdy vám žádná práce nezbyde.

Posílení této vlastnosti vám zaručí lepší příjem: důslednost

Blíženci buďte důslední!
Blíženci buďte důslední! | Zdroj: Vadym Pastukh/ Shutterstock

Rak (22. června – 22. července)

Vaše bohatství příliš neporoste, a to kvůli vaší emocionální nevyrovnanosti, která vás bude v průběhu měsíce potkávat. Práci navíc si nevezmete a je možné, že v zaměstnání budete pár dní chybět. To pro růst financí nevěstí nic dobrého.

Posílení této vlastnosti vám zaručí lepší příjem: sebekontrola

Lev (23. července – 22. srpna)

Pro vaši peněženku či bankovní kartu tento měsíc vypadá slibně. Budete se starat i o druhé, čímž si vás nadřízení oblíbí a také od své rodiny obdržíte peníze. Také kolemjdoucí, které potkáte, vám za vaše dobré skutky budou nabízet odměnu, vy ji ale odmítnete.

Posílení této vlastnosti vám zaručí lepší příjem: úcta ke stáří

Panna (23. srpna – 22. září)

Je skvělý čas přivydělat si peníze bokem, chcete-li. Děti vás budou poslouchat na slovo, a proto byste měli zauvažovat, zda se nestanete dočasnou chůvou. Z této činnosti získáte dobré peníze. Pokud jste zaneprázdněni prací, od svého zaměstnavatele dostanete finanční bonus.

Posílení této vlastnosti vám zaručí lepší příjem: hravost

Váhy (23. září – 23. října)

Penízky se k vám neposypou, pokud budete na ostatní lidi hrubí. Právě to vám hrozí, a to zejména v zaměstnání, kde můžete přijít o prémie. Ale nebojte se, vaše rodina vám ráda půjčí peníze, pokud nevyjdete, a něco z této částky vám i odpustí.

Posílení této vlastnosti vám zaručí lepší příjem: rozvážnost

Štír (24. října – 21. listopadu)

Patříte k těm, kteří si s financemi nebudou lámat hlavu. Chudoba vám nehrozí, naopak budete mít práce nadbytek, lidé budou s vaším výkonem naprosto spokojeni a podnikáte-li, doporučí vás svým známým. Práce vás bude unavovat, ale bude se jednat o jeden z vašich nejvýdělečnějších měsíců.

Posílení této vlastnosti vám zaručí lepší příjem: pochopení

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

O peníze nebude nouze. Spousta peněz vám bude nabídnuta bokem, když někomu šikovně poradíte či předáte důležitou informaci. Můžete také doučovat děti, tento měsíc to s nimi budete umět. V zaměstnání také budou spokojeni, můžete být povýšeni.

Posílení této vlastnosti vám zaručí lepší příjem: vůdcovství

Střelcům to půjde velmi dobře s dětmi. Mohou přijít k penezům třeba právě doučováním
Střelci to budou umět s dětmi. Mohou přijít k penězům třeba právě doučováním | Zdroj: BearFotos/ Shutterstock

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Spousta práce znamená spoustu peněz. A vy máte skvělé vyhlídky, práce vám rozhodně chybět nebude. Ostatní lidé na vás spoléhají a nadřízený vám dá více práce za více peněz. Také vás někdo může pozvat, abyste mu postavili nábytek či vymalovali, což vaši finanční situaci ještě zlepší.

Posílení této vlastnosti vám zaručí lepší příjem: pozornost

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Budete mít tendenci kašlat na práci, raději vyrazíte za zábavou. Nikdo na vás nebude dlouho naštvaný, že neplníte své povinnosti, práci proto neztratíte. Lepší peníze by ale měly zůstat primární motivací, abyste do svého zaměstnání přeci jen chodili, i přes dočasné problémy.

Posílení této vlastnosti vám zaručí lepší příjem: spolehlivost

Ryby (19. února – 20. března)

Neměli byste se na finance tolik zaměřovat. Září se nese ve znamení více peněz, ale na druhou stranu se budete trápit a může u vás nastat syndrom vyhoření. Budete-li vydělávat méně peněz, budete spokojenější a práce vám půjde od ruky, můžete se proto setkat s nečekaným bonusem.

Posílení této vlastnosti vám zaručí lepší příjem: skromnost