Předpověď andělů na víkend: Nezadaní Střelci navážou nový vztah, Panny by si měli konečně uspořádat život

Předpověď andělů na víkend: Nezadaní Střelci navážou nový vztah, Panny by si měli konečně uspořádat život Foto: izzzy71/ Shutterstock
Publikováno:
4 min

Tento víkend bude hlavně o harmonii, mnohá znamení ji budou vytvářet, ostatní se ji naopak budou snažit nalézt. Andělé všem znamením radí, aby si tento víkend dali záležet především na vztazích, a to jak k ostatním lidem, tak i sami k sobě.

Tento víkend s sebou nese množství energie. Využijte ji k výletům i budování vztahů.

Beran (21. března – 19. dubna)

Po náročném týdnu byste se měli soustředit na své nejbližší. Naplánujte si spontánní rande nebo překvapte partnera gestem, kterým mu projevíte svou lásku. Pro zachování harmonie ve vašem vztahu udržujte otevřenou a upřímnou komunikaci.

Býk (20. dubna – 20. května)

Přijmete-li změny, když jsou potřeba, a zůstanete-li oddáni svým cílům, zvládnete víkend s grácií a připravíte si půdu pro budoucí úspěch. Než se vrhnete do závazného vztahu, věnujte dostatek času budování pevných základů. 

Blíženci (21. května – 21. června) 

O víkendu byste se měli zaměřit na stanovení priorit a udržení rovnováhy mezi duševní stimulací a odpočinkem. Blíženci, tento víkend nabízí dynamickou a intelektuálně stimulující energii, nenechte si ji protéct mezi prsty. Ve vztazích pěstujte otevřenou komunikaci a citové propojení.

Ve vztahu otevřeně komunikujte
Ve vztahu otevřeně komunikujte | Zdroj: Pressmaster/ Shutterstock

Rak (22. června – 22. července) 

Milí Raci, nezapomeňte najít harmonickou rovnováhu mezi samotou a společenským kontaktem. Pečujte o své vztahy, romantické i platonické, vytvořte bezpečný prostor pro citovou intimitu a zapojte se do upřímných rozhovorů.

Lev (23. července – 22. srpna)

Vaše zářivá energie bude přitahovat pozornost a nové příležitosti. Dejte si však pozor na tenkou hranici mezi sebevědomím a arogancí. Měli byste využít svého vlivu k inspiraci a povznesení lidí kolem sebe. Celkově vám, Lvi, tento víkend poskytuje prostor k tomu, abyste zazářili a přijali své pravé já. Vaše sebedůvěra a charisma přitáhnou vzrušující příležitosti v různých oblastech vašeho života.

Panna (23. srpna – 22. září)

Měli byste zaujmout aktivní přístup a využít svých schopností k vytvoření harmonie. Celkově vám tento víkend nabízí příležitost vyniknout v praktických činnostech. Využijte svou analytickou povahu a efektivně si uspořádejte život. 

Váhy (23. září – 22. října)

Uplynulý týden přinesl pozitivní změny a nové možnosti, které si musíte přes víkend dobře rozmyslet. Andělé radí, abyste přijali příležitosti, které se vám naskytnou, a to jak v osobním, tak v profesním životě. Buďte otevření lásce a udělejte si čas na pěstování vztahů.

Štír (23. října – 21. listopadu)

Nadcházející víkend přináší lidem ve znamení Štíra transformační energii. Přijměte její intenzitu a využijte ji jako hnací sílu pro osobní rozvoj a dosažení svých ambicí. Prohlubte své vztahy a dovolte si být zranitelní v srdečních záležitostech.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince) 

Věřte svému dobrodružnému duchu a využijte možností, které se před vámi otevírají. Nezadané Střelce může přitahovat někdo, kdo je otevřený. Užívejte si vzrušení z lovu a nechte lásku přirozeně se rozvíjet.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Měli byste se zaměřit na budování pevných základů ve všech oblastech svého života, včetně lásky, kariéry, financí a zdraví. Ve svých vztazích upřednostňujte stabilitu a oddanost a otevřeně komunikujte se svým partnerem.

Zaměřte se na budování pevných základů
Zaměřte se na budování pevných základů | Zdroj: KonstantinChristian/ Shutterstock

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Tento týden přinesl Vodnářům vlnu kreativity a inspirace, která bude přetrvávat i povětšinu víkendu. Využijte toho a důvěřujte své intuici, můžete tak přijít na to, jak zlepšit prakticky všechny aspekty svého života. V srdečních záležitostech vsaďte na spontánnost.

Ryby (19. února – 20. března)

Upřednostněte svou emocionální pohodu a věnujte se činnostem, které vedou k relaxaci a uvolnění stresu. Důvěřujte své vnitřní moudrosti a přijměte krásu své vrozené povahy.