Víkendový horoskop lásky pro všechna znamení – Blíženci se udobří, Lvi, dejte si pozor na slova

Víkendový horoskop lásky pro všechna znamení – Blíženci se udobří, Lvi, dejte si pozor na slova Foto: Billion Photos / Shutterstock
Publikováno:
více než 5 min

Láska je pro mnoho z nás jedna z nejdůležitějších oblastí života. Občas bolí, ale stále jsme přitahováni k možnosti strávit celý život s někým výjimečným. Jaké vyhlídky čekají vás poslední srpnový víkend? Přečtěte si náš horoskop.

Najdete si novou lásku? Jaký vztah budete mít s partnerem? Na tyto otázky vám odpovíme v tomto článku. Nikdo z nás se nechce hádat ani strávit celý život bez partnera. Co si pro vás hvězdy připravili na tento víkend? Ať jste zadaní či nikoli, zde naleznete odpověď.

Beran (21. března – 19. dubna)

Pro nezadané: Na obzoru je nová láska. Vaše rozbouřené hormony ji ale mohou zastrašit, postupujte s co největší opatrností. Napřed si zjistěte, na základě čeho tento člověk vybírá partnery, a podle toho se zařiďte.

Pro zadané: S partnerem budete mít odlišné názory. Můžete se ošklivě pohádat, pokud se nebudete respektovat navzájem. Naslouchejte mu a poté mu odpovězte, svá slova volte opatrně.

Býk (20. dubna – 20. května)

Pro nezadané: Člověka, o kterého usilujete, pozvěte na přátelský výlet. Tam poznáte jeho pravou stránku. Dělejte vtípky a zjistěte, co se mu líbí. Dejte si pozor na emocionální vypětí, mohli byste tohoto člověka vyděsit.

Pro zadané: Rozhodnete se vztah posílit. Chcete-li miminko, neváhejte se o tom partnerovi zmínit. Zjistíte, co si myslí on. Do vztahu dáte velké množství energie, ujistěte se, že se příliš nevyčerpáte a že partner vám vrací stejnou mincí.

Blíženci (21. května – 21. června)

Pro nezadané: Tím, že budete chtít řešit problémy ostatních lidí, dostanete šanci se setkat s člověkem, který se později může stát vaším partnerem. Tento člověk bude uvnitř milý, ale zraněný. Nespěchejte na něj, pozorně ho poslouchejte a počkejte, až se vám otevře sám.

Pro zadané: Umění je dobrá cesta, jak opět najít společnou řeč. Budete velmi komunikativní, najdete ta správná slova. Jste-li rozhádaní, usmíříte se. Také návštěva rodiny vám umožní partnera plně pochopit.

Umění je dobrá cesta, jak opět najít společnou řeč
Umění je dobrá cesta, jak opět najít společnou řeč | Zdroj: Benjavisa Ruangvaree Art/ Shutterstock

Rak (22. června – 22. července)

Pro nezadané: Tento víkend není na novou lásku vhodná doba, budete silně podrážděni a nového partnera vyděsíte. Počkejte si do dalšího týdne, než někoho pozvete. Pokud jste s někým domluveni, meditujte, abyste své emoce udrželi na uzdě.

Pro zadané: Dávejte si pozor na svá slova, která mohou vašemu partnerovi ublížit, ale také ho silně urazit. Hrozí tichá domácnost, pokud budete myslet jen na sebe. Ve vztahu si budete připadat svázaní a bez jakýchkoli pravomocí.

Lev (23. července – 22. srpna)

Pro nezadané: Svůj objev můžete stimulovat slovy, ale nechvalte se, spíše se zaměřte na osobu, do které jste zamilovaní. Vykonáním dobrého skutku zvýšíte své šance, že vaše láska začne opětovat vaše city.

Pro zadané: Slova jsou vaším nepřítelem, obzvláště ta vaše. S partnerem se nepohodnete. Jakákoli legrace, která vám přijde vtipná, může v partnerovi vyvolat pocit, že ho již nemilujete. Věnujte mu zvýšenou pozornost a řekněte mu, že ho stále milujete a vážíte si toho, co pro vás dělá.

Panna (23. srpna – 22. září)

Pro nezadané: Lásku, pokud nějakou, si najdete v pracovním prostředí. Nebudete ale mít čas se dlouho vybavovat, práce budete mít nad hlavu. Nový objev se vám může nabídnout, že vám pomůže s prací. V tom případě se rychle zamilujete.

Pro zadané: Vaše plány na víkend se neuskuteční, váš partner ale přijde s alternativním plánem. I kdyby se vám nelíbil, neříkejte mu to, jinak se ošklivě pohádáte. Snažte se mu vyjít vstříc. Pokud to zvládnete, bude k vám milý i on.

Váhy (23. září – 23. října)

Pro nezadané: Máte-li svého oblíbeného člověka, kterého chcete pozvat na rande, směle do toho! Tento víkend při vás bude stát štěstí. Vymyslete rande svých snů. Potenciálního partnera naprosto oslníte a je dost pravděpodobné, že tento člověk s vámi vydrží dlouhodobě.

Pro zadané: Chcete-li ve vztahu něco vylepšit, nyní máte nejlepší šanci. Co se týče oblasti partnerství, dotáhnete do konce vše, co si zamanete. Ať už jde o zlepšení vztahu či vymámení partnerova tajemství, zdaří se vám to a vztah pokvete.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Pro nezadané: Budete toužit po setkání s člověkem, který vás fyzicky přitahuje. Může se to změnit na velkou lásku, doporučujeme ale nespěchat. Tento člověk nebude tak náruživý jako vy. Přestože si můžete myslet, že s tímto člověkem to klapat nebude, v budoucnu se budete navzájem doplňovat.

Pro zadané: S partnerem se odcizíte. Vědomí, že nezastává stejné názory, vás donutí stáhnout se do místnosti, kterou používáte jako útočiště, a strávit v ní celý den. Váš partner potřebuje pozornost i oporu, tímto chováním můžete trvale poškodit vztah.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Pro nezadané: Budete nadměrně společenští, díky čemuž máte silnou šanci najít si partnera, který vám bude vyhovovat. Zaměřte se na někoho sociálně slabšího, právě tento člověk vám může dát lásku i volnost, po níž ve vztahu tolik toužíte.

Pro zadané: Budete řešit drobné neshody, také je možné, že vztah celý překopete. Vyhledáte nové možnosti, jak být spolu šťastní. Zabere vám to celý víkend, ale v neděli zjistíte, že s novými podmínkami jste šťastnější než kdy dříve.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Pro nezadané: S člověkem, do kterého jste zamilovaní, dostanete šanci strávit velkou část víkendu. Musíte ale chtít. Někam ho pozvěte, jste-li kompatibilní, neodmítne. Udělejte to, co je vám tolik nepříjemné, a vyznejte mu lásku. Možná budete překvapeni, že on k vám cítí to samé.

Pro zadané: Rande s partnerem obnoví vaši lásku, která se může vytrácet. Budete k partnerovi naprosto upřímní a také se ve vás probudí vnitřní romantik. Partner bude nadšen, že se o něj takto staráte, a jeho city k vám se znovu objeví, pokud již vychladly.

Rande s partnerem obnoví vaši lásku, která se může vytrácet.
Rande s partnerem obnoví vaši lásku, která se může vytrácet. | Zdroj: Anna Tryhub/ Shutterstock

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Pro nezadané: Výlet je skvělá příležitost, jak se s někým seznámit. Ať už půjde o cestu do zahraničí nebo cestování po tuzemsku, máte velkou šanci seznámit se s někým, kdo sdílí vaše zájmy.

Pro zadané: Pozvěte partnera na nějakou akci. Měla by bavit vás oba. Vzdělávací akce jsou skvělou příležitostí, jak podpořit osobní růst vás obou a stmelit vztah dohromady, pokud již začíná upadat. Partner bude rád, když uvidí, že se o něj zajímáte.

Ryby (19. února – 20. března)

Pro nezadané: Potenciální rande nejspíše zkazí žárlivost či jiný negativní pocit, který pocítíte, když se setkáte s člověkem, do kterého se zamilujete. Tento víkend to nevypadá nadějně, lepší bude počkat, až budete více koncentrovaní.

Pro zadané: Meditace či společný wellness pobyt může obnovit váš vztah. Oba dva se potřebujete cítit uvolněně. Emoce budou váš hlavní nepřítel, dejte si proto pozor, abyste neudělali něco, čeho byste později hořce litovali.