Některé z nás čeká v nejbližších dnech setkání s osudovou láskou

Některé z nás čeká v nejbližších dnech setkání s osudovou láskou Foto: Lja_Lja / Shutterstock
Publikováno:
4 min

Letní měsíce jsou jako stvořené pro lásku a milostná dobrodružství. Někdo však svou spřízněnou duši ještě nepotkal a v oblasti lásky strádá. Pokud jste právě vy nezadaní, zjistěte, jestli vás v nejbližších dnech nepotká velká láska!  

Nikdo z nás nechce zůstat v těchto letních dnech sám. Chceme si užívat sluníčka, moře ale i romantických chvil s drahou polovičkou. Možná jste ale ještě svou osudovou lásku nepotkali a cítíte se sami. Tato čtyři znamení zvěrokruhu se mohou konečně zaradovat! V nejbližších dnech totiž potkáte lásku a užijete si zbytek léta naplno.

 

Beran 21. 3. – 20. 4.

Máte za sebou poměrně bolestný rozchod, který jste ještě zcela nezpracovali. Proto jste se nyní setkávali s osobami opačného pohlaví pouze nezávazně. Snažíte si užívat léto, což se vám i daří, ale někdy vám společnost partnera jednoduše chybí. Rozhodně ještě není všem dnům konec! Teplé slunné dny si ještě užijete, a to dokonce po boku zajímavého protějšku. Už byste ani nedoufali, že vám cestu zkříží natolik sympatická a přitažlivá osoba. Možná se dokonce vydáte na společnou cestu či kratší dovolenou. Nechcete to brát zpočátku příliš vážně, abyste se opětovně nespálili. Tomuto vztahu však bezhlavě propadnete. Zkuste chvíli nad okolnostmi tolik nepřemýšlet a jen si užívejte společné chvíle. Může se z toho skutečně vyklubat dlouhodobý vztah, jen je důležité neopakovat chyby z minulých vztahů a svého nového partnera do ničeho netlačit. 

Blíženci 22. 5. – 21. 6.  

Jste už delší dobu sami a novému vztahu byste se nebránili. Nicméně všechna rande za poslední dobu dopadala stejně a vás už přepadla skepse, že zůstanete sami. Nemusíte se bát, toto období nebude trvat věčně! V příštích dnech vás čeká několik schůzek se zajímavými protějšky, které vás dost překvapí. Konečně narazíte na někoho, kdo vám sedne ve všech ohledech. V jednu chvíli si nebudete jisti tím, co skutečně chcete. Před vámi se otevře hned několik možných cest. Záhy však budete mít jasno, kdo je tím osudovým partnerem. Pocítíte silné spojení a vzájemné jiskření. Zároveň si užijete pestré postelové hrátky. Snažte se brát vše nejdřív s nadhledem a nevěšte se hned na novou známost. Ačkoli se bude jevit, že je to konečně ta správná osoba, může se vylekat a zase rychle ze vztahu vycouvat. 

Snažte se brát vše nejdřív s nadhledem
Snažte se brát vše nejdřív s nadhledem | Zdroj: PeopleImages.com - Yuri A/ Shutterstock

Váhy 23. 9. – 23. 10.

Už jste si zvykli, že jste nějakou dobu sami a vztah pro vás teď nebyl prioritní. Zvládáte si užít letního období ve společnosti dobrých přátel a po vhodném protějšku nepohlížíte. Máte pocit, že se na vás lepí jenom neatraktivní jedinci, o něž nemáte zájem. Dost možná si takové protějšky jenom přitahujete. Rozhodně byste neměli rezignovat na partnerských vztazích. Léto ještě není u konce a vy zažijete ještě několik krásných dní. Budete obklopeni správnými lidmi a načerpáte spoustu pozitivní energie. Na společné cestě konečně narazíte i na zajímavý protějšek, který vás ihned zaume. Vyklube se z toho romantický letní románek a možná i dlouhodobý vztah. Zaměřte se hlavně na sebe a užívejte si krásných dní, vše je správně načasované a přijde v tu nejvhodnější dobu. 

Vodnář 21. 1. – 20. 2. 

Delší dobu se již pohlížíte po vhodném protějšku pro vztah, ale už si připadáte bezradní. Zkusili jste snad už vše, ale jako by se vám opačné pohlaví stranilo. Lásku hledáte především po internetu, a máte tak za sebou už pár nevydařených rande. Je na čase vytáhnout paty z domu a zajít mezi lidi. Čeká vás spousta zábavy a příjemně strávených chvil. O zajímavé protějšky rozhodně nebude nouze a ta správná osoba vám zkříží cestu, když to vůbec nebudete čekat. Zkuste na chvíli přestat hledat a zaměřte se na hlavně sebe, své koníčky a čas s přáteli. Můžete se těšit na milostná vzplanutí i romantické chvíle s někým opravdu přitažlivým. Nechte všemu volný průběh, máte velkou šanci s touto osobou započít i něco vážnějšího.

Zdroj článku:
Autorský text